Виляреал и Реал Бетис завършиха при резултат 1:1 на Естадио

...
Виляреал и Реал Бетис завършиха при резултат 1:1 на Естадио
Коментари Харесай

Виляреал не победи Бетис навръх 100-та си годишнина

Виляреал и Реал Бетис приключиха при резултат 1:1 на „ Естадио де ла Керамика “ в дуел от 25-ия кръг в испанската Ла Лига. Борха Иглесиас изведе „ вердибланкос “ напред в резултатаслед груба неточност на Пепе Рейна, а през второто полувреме Йереми Пино донесе равенството за „ жълтата подводница “.

Двубоят стартира с напън от страна на Бетис. След груба неточност от страна на Пепе Рейна в 38-ата минута, Борха Иглесиас се възползва и елементарно прати топката в мрежата, с цел да изведе „ вердибланкос “ напред в резултата. 

Виляреал стартира по-активно второто полувреме на дуела. В 55-ата минута Рамон Терац комбинира с Йереми Пино, който овладя топката в наказателното поле и с мощен изстрел възвърне паритета в среща.

Самуел Чукуензе навлезе в наказателното поле на Бетис в 78-ата минута и шутира, само че Руй Силва отрази. В ответната офанзива Терац се опита да трансферира Пепе Рейна, който беше напуснал голлинията си, само че топката мина над напречната греда.

Във втората минута на добавеното време на дуела Дани Парехо шутира непосредствено от директен свободен удар, само че не съумя да откри задачата.

След извоюваната точка Бетис остава на петата позиция във краткотрайното класиране с актив от 42 точки, до момента в който Виляреал е една позиция под днешния си противник с актив от 38 пункта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР