Виктория Капитонова имаше големи изисквания към мъжа до себе си,

...
Виктория Капитонова имаше големи изисквания към мъжа до себе си,
Коментари Харесай

Дъртото гадже на Капитонова я следи със софтуер   .. 

Виктория Капитонова имаше огромни условия към мъжа до себе си, до момента в който снимаха „ Ергенът”, само че след фотосите си е намерила майстора, разбра Новини 0.

Гаджето на рускинята освен че бил свидлив, а бил и извънредно ревностен. Той не я пускал на никое място сама, държал я у дома под ключ и желал да му се регистрира за всеки телефонен диалог и чат, който организира.

Амбициозната рускиня стана за смях на родните тв фенове, откакто в народен ефир разгласи, че желае от мъжа до себе си да й купи Ролекс и това е единствено едно от многочислените условия към бъдещата й половинка. След като фотосите на „ Ергенът” са завършили и тя се е завърнала в България, очевидно е почнала интензивно търсене на подобаващ претендент, защото е наясно, че хубавият Виктор Стоянов не подарява Ролекси на дамите до себе си.

Но в търсенето си Капитонова е блъснала на камък, настояват осведомени.

Тя освен че не е съумяла да откри великодушен мъж, само че попаднала на един от най-стиснатите, прочут в светските среди като Дидо Културиста. Понеже бил наясно, че рускинята елементарно може да го смени, стига да излезе няколко пъти с приятелки сякаш с цел да се забавлява, той не я пускал на никое място. Огромната част от времето си Виктория изкарвала в дома на гаджето си.

Там имала опция да се изявява и като изкусителка като в „ Ергенът”, и като майстор-кулинарка, каквато беше преди време в „ Мастършеф”. Според слуховете, Дидо е поставил проследяваща стратегия на телефона на жена си, с цел да е сигурен във всеки миг къде е тя, с кого приказва, с кого и какво си написа.

Половинката на Вики доста рядко я извеждал на ресторант, тъй като хем не желал да се охарчва ненужно, хем бил наясно, че ползата към нея от страна на мъжкия пол е повишен поради присъединяване й в шоуто на Би Ти Ви, където всички бръмчалки си подвигат рейтинга. По нощни заведения я водел още по-рядко, а да я пусне сама отвън дома му било изключено.

Според осведомени, даже на откриването на хотела на Дениз Хайрула преди няколко седмици той е бил с Капитонова, не се отделял от нея и я пуснал само когато трябвало да се снима с останалите девойки от шоуто.

Говори се, че рускинята с доста ангажименти успявала да измоли от Дидо да заплати ваканции в чужбина, където обаче той не й давал никакви пари. В Дубай да вземем за пример Вики обикаляла бутиците, само че се прибрала с празни торби. След това пускала в обществените мрежи тематики със заглавия от вида на „ Умен шопинг” – по какъв начин да пазаруваш, без да се охарчиш.

Източник: Клюки

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР