Носителят на Купата на България - Ботев (Пловдив) ще започне

...
Носителят на Купата на България - Ботев (Пловдив) ще започне
Коментари Харесай

Ботев и Левски ще играят приятелски мач в Правец

Носителят на Купата на България - Ботев (Пловдив) ще стартира подготовка за новия сезон на 10 юни (понеделник), съобщи  " Тема Спорт ". " Канарчетата " ще стартират въз основата си в Коматево, а след това ще имат и лагер, който ще се организира в България. " Жълто-черните " са избрали комплекса в Правец.

Първият формален мач ще е на 11 юли (четвъртък) от първия квалификационен кръг в Лига Европа. Ако канарчетата отпаднат от този шампионат отиват във втория прелиминарен тур в Лигата на конференциите.

Така, че със спечелването на Купата на България Ботев си подсигурява най-малко 4 дуела в евротурнирите.

Спортно-техническия щаб на жълто-черните към този момент е почнал и работа по договарянето на контролите. Има варианти за два много забавни спаринга в Правец. Единият е с първенеца на Кипър АПОЕЛ Никозия, а другият с Левски, който също се чака да е там на подготовка. Интересното е, че АПОЕЛ бе противник на пловдивчани при последното им присъединяване в Европа - в ЛК през 2022-ра.

Третата контрола ще е с тим от Израел. Всичко е в развой на договаряне и се чака да бъде оповестено публично при започване на идната седмица.

На 3 юли е плануван да се организира конфликта за Суперкупата на България с Лудогорец, като се чака двата отбора да потвърдят датата. Ако не се договорят за тогава конфликтът ще е през септември.

Очаква се по-късно през днешния ден от Ботев да разгласят публично продължаването на контракта на старши треньора Душан Керкез. Вчера той имаше заключителна среща с управлението на клуба. Най-вероятно спрокът на новия договор ще бъде за 1+1 години.
 Ботев (Пловдив) и Душан Керкез се схванаха за нов контракт
Ботев (Пловдив) и Душан Керкез се схванаха за нов контракт

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР