Гей ли е Асен Василев? Такъв въпрос бе зададен в

...
Гей ли е Асен Василев? Такъв въпрос бе зададен в
Коментари Харесай

Гей ли е Асен Василев? – Кирил Петков с голямо разкритие!

Гей ли е Асен Василев? Такъв въпрос бе заложен в изявление на Кирил Петков за YouTube канала на журналиста Любомир Жечев. Той приказва за половата ориентировка на неговия политически сътрудник, парапета и връзката с Лена и компроматите против Политическа партия.

„ Асен Василев не е гей. Аз го споделям. Но дали си гей, или не си гей, няма нищо неприятно. Това са си персонални избори. Какво се случва в твоето семейство, какво се случва в твоите връзки, това са си персонални истории “, сподели Петков. „ Няма безгрешни хора. Въпросът е дали си подготвен, в случай че осветлят някоя твоя неточност, да си я признаеш или да не се страхуваш от нея “, добави той.

Гей ли е Асен Василев? – Кирил Петков с огромно разобличаване! (ВИДЕО) 03.06.24 19:23 Брутално разобличаване от Сърбия!: Вучич е платил 500 хиляди $, с цел да „ си купи “ гласуването на резолюцията за Сребреница 03.06.24 19:01 ИЗВЪНРЕДНО!: Американски сенатор гръмна Световна вест: Току-що приказвах с Русия – Байдън ни вкарва в Третата международна война! 03.06.24 18:36 Боян Чуков сръфа крепко Нинова: Направи груба неточност! 03.06.24 17:59 Кампанията е нездравословна, сподели пред SafeNews професор Маринов 03.06.24 17:51

На въпрос дали видеото от парапета с Лена е полов компромат, той разяснява:

„ Не, цялостна нелепост. Това не е удар против мен. Това в действителност е удар против Лена. И ще ви кажа за какво – тъй като в България да си политик и да си жена е най-гадното нещо. За страдание, сме сексисти и за жалост, никоя мощна жена не може да бъде мощна жена като политик, в случай че не й измислят, че тя е държанка на някого, че има спекулация, че нещо се прави. Това е удар за нея. За мъжете не е огромен удар. Бойко даже парадира с това – какъв брой дами, какво, за какво. Въпросът е, че беше една доста мръсна и гадна офанзива “.

„ На тези фрагменти аз нямам от какво да се тормозя, тъй като има неправилен ъгъл, както ъгълът с държането за ръка “. Това съобщи пред bTV кандидат-депутатът от ПП/ДБ Лена Бориславова след излизането на фрагментите с прословутия парапет.

На процедура за първи път някой от двамата публично удостовери, че точно тя и някогашният министър председател са снимани да влизат в частна квартира за малко или почасово наемане.

Кадрите излязоха в миг, когато Кирил Петков беше министър-председател, а тя шеф на неговия кабинет. Видеото е снимано в по-ранен интервал, когато Петков беше назначен от Румен Радев за длъжностен министър на стопанската система, а адвокатската фирма, в която бе Лена Бориславова, завоюва абсурден контракт с Българската банка за развиване.

На фрагментите се вижда известна непосредственост с водача на Политическа партия Кирил Петков.

Бориславова разяснява: „ Категорично удостоверявам, че връзките ми с господин Кирил Петков са служебни и другарски в границите на „ Продължаваме промяната “ и постоянно са били такива. Винаги “, съобщи Бориславова пред bTV.

 

Източник – Mediamall

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР