Виктория Капитонова е участничката в „Ергенът“, която ще спечели и

...
Виктория Капитонова е участничката в „Ергенът“, която ще спечели и
Коментари Харесай

Тази ли красавица ще спечели сърцето на Ергена? Но той целуна друга?!

Виктория Капитонова е участничката в „ Ергенът “, която ще завоюва и шоуто, и сърцето на Виктор Стоянов, издават хора от екипа, написа Lupa. Още след излъчването на първия епизод „ Ергенът “ бе атакуван от фенове, че шоуто е нагласено, а участничките имат гаджета.

Голяма част от потребителите считат, че предаването е напълно за участниците да наберат известност и действително никой естествен не би търсил любовта на живота си в предаване, борейки се за изцяло чужд мъж.

Виктория Капитонова нашумя с изявата си в Мастършеф. Тя неведнъж е изтъквала, че има мъж до себе си. Твърди се, че гаджето й е известен предприемач от Благоевград, написа още Lupa.

Капитонова отхвърля да разяснява персоналния си живот напоследък. "Това не е ваша работа ", дава отговор тя на въпросите има ли мъж до себе си. Тя е на 27 година, родена е в гр. Чебоксари, Русия, само че през 2011 година идва в България, с цел да учи „ Бизнес администрация и маркетинг “. Работи като инфлуенсър в Instagram, Tik Tok и YouTube, където профилите й наброяват над 200 хиляди почитатели.

„ Аз съм млада, готина... Просто Виктор няма какво да не ми хареса “ – с тези думи се показа 29-годишната Людмила Костадинова от София.

„ Май сме се виждали… в един сън. Беше доста сантиментален. Надявам се да го изживеем “ – сподели тя на Виктор по време на първата им среща.

„ Усмивката му е заслепяваща! Направо прониква в сърцето “, разяснява Люси малко откакто се разделиха... Ергенът пък призна, че: „ Людмила е чаровна и сладка, само че с едно лукаво дяволче в очите. Искам да я опозная по-добре… Трябва да й се реванширам “.

Към края на вечерта той я помоли за втора среща на четири очи и я води зад розовите шубраци в градината. И последва целувка. А феновете се възмутиха! Останалите девойки, участващи в шоуто - също.

А ние чакаме с неспокойствие новия епизод.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР