Виктор ТУРМАКОВРусия се утвърди като остров на нормалността по отношение

...
Виктор ТУРМАКОВРусия се утвърди като остров на нормалността по отношение
Коментари Харесай

Острови на разума

Виктор ТУРМАКОВ
Русия се утвърди като остров на нормалността във връзка с биологията и традициите. Смяната на пола е неразрешена и в документите, и на операционната маса. Законът е признат демократично и умерено в Думата. Руснаците са консервативни във връзка с обществото и поддържат концепцията. Само в Москва и Петербург скочи рехавата локална " синя " група, подкрепена от постоянно недоволните демократични врескала. 
В пъстроцветния демократичен океан на Европа, където разсъдъкът се дави измежду няколко десетки типа пол, също има два острова на здравия разсъдък във връзка с джендъра - Унгария, където в конституцията се закрепи, че бракът е " съюз сред мъжа и дамата ", и Полша (вътрешната им политика е добра, лудостта им избива на открито, само че това е друга тема). 
Все повече щати в Америка не разрешават промяната на пола при деца, а също 100-килограмови Джонове да се пълнят със силикон, да се прекръстват на Джейн, а по-късно или да печелят златни медали в женските лиги, или да се чекнат пред деца. 
Тези дни в София ще има и гей церемониал, и церемониал в отбрана на обичайното семейство. По броя участници ще се разбере дали България ще бъде завлечена от Нептун на дъното на падението или ще стане един от островите на издигащия се архипелаг на нормалността. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР