Виктор Стоянов пленява дамите от ефира на култовото шоу "Ергенът"

...
Виктор Стоянов пленява дамите от ефира на култовото шоу "Ергенът"
Коментари Харесай

Ергенът разкри кой е най-големия му страх

Виктор Стоянов пленява дамите от ефира на паметното шоу "Ергенът " по bTV. Той е състезател от ранна детска възраст. Най-младият народен играч по гребане. Нелеп случай обаче го изкарва от спорта. На лагер той чупи прешлен, постанова се тежка интервенция и нескончаем интервал за възобновяване. Няколко години търси себе си и се лута, само че приятелите и любовта го изкарват още веднъж на светлата пътека на живота. Днес той е фитнес инструктор и още веднъж спортът владее дните му.

"Стана ми мъчно да изляза някъде и да не бъда видян или разпознат ", сподели Виктор в студиото на "Търси се ".

"Аз на никое място не играя роля – от самото начало се стараех да бъда себе си ", споделя той за присъединяване си в "Ергенът ".

"В действителния живот мъчно бих обърнал внимание на някои от видовете дами, които са в "Ергенът ". Докато там се пробвах да бъдат отзичив и да дам късмет на всички дами. Аз изпитвах голямо почитание към тях ", добавя той.

"Повече от година не знаех накъде да поема, лутах се. Търсех нещо, което да ми даде искра. Нямаше по какъв начин да се откъсна от спорта, той е метод на живот за мен – по тази причина се върнах във фитнеса ", споделя той за времето, откакто претърпява травма и интервенция. Това го принуждава да спре с професионалния спорт - гребането.

"Духът и волята ме върнаха към спорта. Във фитнеса открих разтуха ", декларира той.

Много прочувствена е срещата в предаването с майка му – Росица, която описа, че Виктор от дребен е доста независим и въпреки че има двама братя, постоянно е бил опората в фамилията.

"Той има неповторимо възприятие за правдивост ", декларира тя.

"Той е имал три съществени връзки през живота си – един път влюби ли се, за него всички други дами изчезват ", споделя майката на Виктор.

"Благодаря, че постоянно ме е уважавал, че постоянно ме е допускал до себе си и че продължава да се трансформира и да се развива ", споделя тя.

"Когато съм влюбен, виждам единствено дамата против мен ", декларира Виктор.

"Кофти линия на характера ми е, че в подобен миг не помня околните си, за което извънредно доста скърбя ", добавя той.

"За мен целият свят става този човек насреща – всичко друго губи стойност и тежест. Пренареждам изборите и целите си напълно към този човек ", декларира Виктор.

"Аз съм пъклен ревностен човек – аз имам доста мощно развито възприятие за благосъстоятелност. Ужасен темперамент съм ", споделя той.

"Не съм съвършен никога, не съм мъжът-мечта – сигурно имам доста тресчици за дялане ", признава Виктор.

"Естествено е да те е боязън някой да не ти открадне индивида, в който си влюбен, да не го загубиш ", споделя още той.

"За да не го изпитва човек, може би е нужно да има и други източници на благополучие - с изключение на индивида, в който е влюбен ", добавя той.

"Имам доста огромен недостиг на самообладание, извънредно припрян съм ", признава Виктор.

Той се дефинира като "мечтател - един постоянно търсещ, постоянно неудовлетворен, постоянно искащ повече от себе си ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР