Виктор Стоянов, който нашумя като първия "Ерген" у нас, сподели

...
Виктор Стоянов, който нашумя като първия "Ерген" у нас, сподели
Коментари Харесай

Виктор Стоянов изплю камъчето: разкри интересни подробности за жената до него

Виктор Стоянов, който нашумя като първия "Ерген " у нас, показа пред bTV в изявление пред Петя Дикова детайлности към почивката си в Париж, както и елементи към идното му присъединяване в театрално турне из страната.

"В Париж беше отлично! Бях си взел четири чифта обувки, само че толкоз доста ходихме, с цел да преглеждаме, че ми излязоха мазоли на краката. Бях с майка, с братята ми и с още някои хора “, показа със закачлива усмивка Виктор, загатвайки за приятелката си.

Виктор самоуверено призна и че към този момент не е ерген. "Не съм благоприятен, нямам халка, само че съм благополучен. Не мога да кажа, че приятелката ми е по-добра от 22-те участнички в "Ергенът ". Може би е по-подходяща за мен. Това е дамата, от която нуждая се, само че не желая да споделям повече. Много неверни неща се пишат в някои уеб сайтове, други са на прав път, само че желая да запазя щастието за себе си “, акцентира Виктор.

Той показа, че първоначално славата и вниманието към него са го шокирали. Не е можел да отиде до магазина, без да го спрат или снимат. Но с течение на времето лека-полека съумял да свикне с известността. "Никакво персонално пространство нямах. Сега в Париж беше доста по-спокойно, тъй като българите са по-малко и се усещах в усамотение “, добави още той.

Виктор Стоянов разкри, че церемонията в риалитито за разпределяне на розите постоянно е отнемала повече от час. "Напрежението е огромно! Всяка дама чака да чуе името си и не знаеш дали няма да ѝ разбиеш сърцето “, сподели Виктор.

Сега младият мъж е изправен пред ново предизвикателство. Предстои му присъединяване в лятното турне на "Ексклузивна актьорска вечер ". В спектакъла той ще играе един до друг с именити родни звезди като Аня Пенчева, Мариус Куркински, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Албена Михова, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов, Иво Аръков, Евгени Будинов, както и певицата Мария Илиева.Турнето стартира със спектакли на 16 юли в Пловдив и на 18-и във Варна. То ще мине през 11 града, като Виктор ще бъде водещ, само че освен.

"От дете си мечтаех да се занимавам с музика “, призна той в края на диалога.

Междувременно Виктор Стоянов и приятелката му Мария най-накрая се демонстрираха за първи път дружно в обществените мрежи.

След като на няколко пъти той заяви в изявленията, че е влюбен в жена, с която се срещнал преди фотосите на предаването. "Ергенът " театралничи със своята обичана, с цел да направи реклама на следващото събитие, което тя провежда.

Става дума за травъл блокърката Мария Тарашманова, която е на 25 години и обожава да пътува по света и у нас. Тя споделя в обществената мрежа пленителни фрагменти от дестинациите, до които има късмет да се допре от близко.

Неотдавна тя и Виктор са били дружно в Нидерландия, а в този момент не престават да обикалят из красиви родни забележителности в компанията на другари.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР