Виктор Стоянов - Ергенът, за чието сърце се борят дамите

...
Виктор Стоянов - Ергенът, за чието сърце се борят дамите
Коментари Харесай

Сгоден ли е Ергенът Виктор Стоянов от едноименното шоу?

Виктор Стоянов - Ергенът, за чието сърце се борят дамите в едноименното ново сантименталното риалити по Би Ти Ви, се оказа мъж без комплекси. Той изненадващо показа, че преди време си е присадил коса, тъй като доста държи на външния си тип и не би понесъл да се гледа плешив от в този момент до края на живота си. Забелязал, че косата му оредявала и се подложил на скъпата намеса, написа сп.Story.

31-годишният шеф на фитнес зала и модел сега се води свободен мъж, само че до неотдавна е имал 5-годишна връзка с кpacива фитнec инcтpyтopa на име Xpиcтиaнa Πapoвa, написа Актуално.

Има клюки, че двамата са дружно и през днешния ден, даже са сгодени, само че крият връзката, с цел да може Стоянов безпроблемно да взе участие в шоуто, с което да добие още известност.

Целият живот на Виктор е обвързван със спорта. Завършва спортно учебно заведение и продължава образованието си в НСА, а едвам 16-годишен става част от националния тим по академично гребане. Завоювал е доста спортни трофеи, бил е нееднократен републикански първенец.

„ Да си влюбен, е най-страхотното възприятие на света. Дъхът ти стопира. Малко е плашещо, само че в това време е необикновено. Правил съм доста откачени неща в името на любовта, само че да съм първият Ерген в България е може би най-откаченото от всички “, споделя Ергенът.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР