Виктор Стоянов е разказвал, че в живота си е имал

...
Виктор Стоянов е разказвал, че в живота си е имал
Коментари Харесай

Ето я бившата голяма любов на Ергена /Фото/

Виктор Стоянов е разказвал, че в живота си е имал много дами, само че с няколко е имал продължителна връзка. Голямата му обич се оказва известна фитнес инструкторка, с която Виктор имал много бурна и буйна връзка.

Хриси Парова е дамата, с която Виктор е споделял спалнята си няколко години. Двамата се срещнали в залата, където прекарват много време. Любовта пламнала бързо, а Виктор нямал пролем с това, че Парова има дете от друга връзка.

Двамата са разграничени от известно време, само че той не е изтрил общите им фотоси в Инстаграм. Стоянов описа, че аргументите за края на връзката им са доста, само че са запазили положителни връзки, написа Vbox-каналът " CoolNews ".

Хриси Парова е същинска сензация в обществените мрежи. Тя има над 100 000 почитатели. В началото на пандемията възпламени мнозина с 40-дневно предизвикателство за реализиране на топ форма вкъщи. Наскоро тя провокира още веднъж – 20 дни за стягане на талията си и супер тяло за лятото.

" Реших да направя нещо целеустремено, особено за дамите, към една проблематична област – талията. Смятам, че тренировките за останалата част са доста, от доста сътрудници. За 20 дни някои клиенти реализират забележителни резултати – събаряне на 7-8-9 см ", показа Парова в свое изявление пред Нова.

Тренировката на Хриси не лишава повече от 15-20 минути и може да се прави у дома.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР