Виктор Калев през март ще изиграе представление номер 150 на

...
Виктор Калев през март ще изиграе представление номер 150 на
Коментари Харесай

Виктор Калев покорява Европа с Грамофонът, но ето какво се задава след него...

Виктор Калев през март ще изиграе зрелище номер 150 на паметния си моноспектакъл " Грамофонът ". Събитието ще се случи в спектакъл " Сълза и смях ".

Провъзгласеният неотдавна от Министерството на образованието и науката за " Талант на годината " артист и неговият управител Кирил Кирилов занапред се чудят по какъв начин да създадат по този начин, че да няма останали отвън салона почитатели.

Това, несъмнено, не е допустимо, защото поклонниците на дарбите, с които Калев разсмива и разплаква в действителност, като че ли нямат край. Случките с тях са безспорен сериал - от време на време изпълнен с еуфория, различен път - с драма, само че постоянно напълно достоверен и откровен.

Виктор има фенове, които безусловно го следват като рок звезда - от град на град, от шоу на шоу. Сред тях е и дама, която постоянно сяда на място 14 на първия ред. След като тя гледа " Грамофонът " за осми път, Виктор кавалерски взема решение - от тук нататък тя към този момент е негов посетител.
свързани новини27544на 16.12.2021
Друг неин " сътрудник " пък сервира на Калев не цветя или подарък, а епруветка с капки от личната му кръв. Виктор, естествено, от душа цени любовта и жестовете на феновете. И по този начин е през цялото време.

Той и до момента помни какво се случва на първия " Грамофон " в Летния спектакъл в Бургас. Малко преди старта осъзнава, че 2000 чакат единствено него, само него и никой различен с изключение на него. И сълзите рукват от очите му, не може да се успокои, само че все пак би трябвало да излезе пред публиката. Изживяването е невъобразимо - дуендето разумно настава в кулминационната точка на постановката.

Ридания стягат гърлото на Виктор и наскоро в Париж, когато сънародниците дълго го приветстват и не го пускат да слезе от сцената. Той въпреки всичко съумява да се овладее - и да благодари с обятия.

" Мислех, че след гибелта на татко ми няма какво да ме извади от равновесие, само че се оказа, че не е по този начин ", признава Калев.

" Любов по ноти " пък е идващият театър, в който Виктор на 22 март ще бъде в зала 1 на НДК дружно с Йорданка Христова, Силвия Кацарова, Тони Димитрова, Веселин Маринов, Светослав и Благовест Аргирови, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов.

С " Грамофонът " през април, май и юни ще гастролира в Испания, Германия и Белгия. Маратонът продължава под намерено небе в България през юли и август, а есента Калев и Кирил Кирилов ще отлетят за Америка. Двамата и целият им екип към този момент работят над идващия шлагер в порт фолиото на Виктор - " Касетофонът ".

Актьорът съществено се майтапи, че ще кара до MP3 - това е животът.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР