Вижте защо държа парче тебешир в кутията с прибори! Обикновеният тебешир

...
Вижте защо държа парче тебешир в кутията с прибори!
Обикновеният тебешир
Коментари Харесай

Вижте защо държа парче тебешир в кутията с прибори!

Вижте за какво държа парче тебешир в кутията с принадлежности!

Обикновеният тебешир е скъпо богатство, в случай че знаете по какъв начин да го употребявате вярно. В разнообразни елементи на моята къща се намират части тебешир, доста практично средство.

След като узнаете за скритите свойства на тебешира, несъмнено ще се възползвате от тях! Всяка от тези хрумвания заслужава внимание. Особено потребно е да научите за белите якички!

Как да употребявате тебешира:

1. При мазни петна
Пресните мазни петна ще изчезнат бързо, в случай че ги натриете с тебешир и ги оставите за 10 минути. След това можете да изперете дрехата по нормалния метод.

2. Избелване на яки
Преди пране натрийте яката с тебешир. Това ще резервира белотата на тъканта и ще предотврати появяването на жълти петна!

3. Петна по велурените обувки
Мазните петна по подобен внимателен материал като велура, доста елементарно могат да бъдат отстранени благодарение на тебешир. Внимателно натрийте обувките с тебешир и ги оставете по този начин за една нощ. На идната заран петното ще е изчезнало.

4. Миризма от коша за пране
Парче тебешир в коша с мръсно пране ще всмуква всички миризми и влага. За оптимален резултат сменяйте тебешира един път месечно.

5. За блестящи принадлежности за хранене
Поставете парче тебешир в кутията с принадлежности за хранене. Това ще помогне за опазване на прелестния им искра за дълго време – тебеширът ще защищити среброто и никела от влагата.

6. За предпазване на бижутата
Парче тебешир в кутията за бижута няма да разреши нито едно от обичаните ви декорации да избледнее!

7. Чист дрешник
За да ухае дрешника ви постоянно прелестно сложете няколко части тебешир, най-хубавото средство против неприятни миризми.

8. Защита от наслойка
В кутията за принадлежности просто би трябвало да поставите парче тебешир! Това ще отбрани вашите принадлежности от наслойка.

9. Срещу мравки
Мравките не обичат линиите, начертани с тебешир. Маркирайте проблематичните области с тебешир и мравките няма да се появяват там.

10. Ако ключът е затънал в ключалката
Натрийте ключа с тебешир, в случай че едвам се завърта в ключалката. Тебеширът ще всмуква непотребната влага и нечистотия в ключалката и тя още веднъж ще работи вярно!

Ако натриете главата на винта с тебешир, отвертката няма да се плъзга.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР