Вижте какво ви вещаят звездите от 29 август до 4

...
Вижте какво ви вещаят звездите от 29 август до 4
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп за всяка зодия

Вижте какво ви вещаят звездите от 29 август до 4 септември.

Астро-аспекти

На 1 септември Марс секстил Юпитер
На 3 септември Меркурий съпротива Юпитер

Луна през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден –29 и 31 август; 1, 2, 3 (до 14:30ч), 4 (след 15:50ч) септември

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –29, 30 и 31 август; 1 (до 12:00ч), 2 (след 13:20ч), 3 (до 14:30ч), 4 (след 15:50ч) септември

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

29.08. 06:09 - 29.08. 12:4631.08. 13:44 - 31.08. 20:12
02.09. 20:23 - 03.09. 01:41

Овен - Тази седмица ще можете да разрешите спор и най-сетне да постигнете помиряване. Звездите на мнозина ще дадат късмет да се запознаете с нова персона. Периодът подхожда за романтика. Приемайте всички предложения за срещи, изключително в случай че сте още сами. А Венера ви подарява чувствени и еротични часове. Трудно е да се каже дали запознанство ще се трансформира в същинска обич - само че едно премеждие може да бъде и доста освежаващо. Така че оставете нещата да вървят по пътя си и просто се наслаждавайте.

Благоприятни дни – 03, 04.09.
Бъдете деликатни – 29, 30, 31.08.


Телец - Първата половина на седмицата ще сте настроени към момента за отмора, само че вашата природа не ви разрешава дълго да се отпускате. Освен това интервалът ви предлага няколко провокации, само че в случай че сте деликатни към другите, нищо не може да се обърка. Старайте се да не бързате, бъдете по-внимателни, не давайте обещания, които не можете да извършите и не се намесвайте със препоръки, които не са ви поискани. Нараства ползата на противоположния пол към вас. В любовта обаче не бъдете екстравагантни.

Благоприятни дни – 29.08.
Бъдете деликатни –01, 02.09.
 

Близнаци - Практически седмицата е за вас удобна. Планетите образуват прелестни аспекти за вашия знак. Това значи благополучие и триумф по цялото направление! Позитивен интервал за връзките и връзките. Единственото нещо, за което би трябвало да внимавате е, да не ставайте прекомерно самонадеяни. Времената бързо се трансформират. Със слънчевия квадрат към вас има риск да започнете да се надценявате и е доста изкушаващо да се намесвате в работите на други хора. Съсредоточете се върху това, което фактически е значимо, останалото ще се подреди от единствено себе си.

Благоприятни дни – 30, 31.08.
Бъдете деликатни –03, 04.09.

Рак - Влиянието на позитивните трендове последователно се усилва, обстановката се трансформира към по-добро. Вие виждате от ден на ден нови благоприятни условия, единствено гледайте да не ги пропуснете. Не се тормозете: шансът скоро ще пристигна и при вас. Вашият оптимизъм е в действителност удивителен. Слънчевият секстил ще ви накара да се усмихвате. Това ви разрешава да съумеете в доста планове без никакви проблеми. Подходящо време да извършите нещо положително за себе си.

Благоприятни дни – 01, 02.09.
Бъдете деликатни – 29, 30, 31.08.

Лъв - Тази седмица е самобитен старт за бъдещи позитивни промени. Предефинирайте задачите, целите и фантазиите - някои от тях може към този момент да са морално остарели. Вие ненавиждате ограничавания от всевъзможен тип. Лази ви по нервите, когато хората се пробват да ви забавят или да се състезават с вас. Искате да имате всичко в ръцете си и да решавате накъде да отидете. Компромисите биха били доста потребни. На път или отвън дома ще имате вълнуваща среща.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.08.
Бъдете деликатни – 01, 02. 09.


Дева - Слънцето продължава да пътува през вашия знак, „ назначавайки ” ви за щастливците на зодиака. Ще излъчвате харизма, сексапил и позитивност и елементарно ще притегляте вниманието. Ще спечелите заслужена победа на доста фронтове. С Марс в квадрат търпението е вълшебната дума. Някои планове може да лишават повече време, в сравнение с си мислите. Няма смисъл да насилвате нещо, би трябвало да се опитате да ревизирате още веднъж планирането за неточности, даже за досадни дреболии. Но можете да останете оптимисти: скоро ще празнувате триумфа, за който сте мечтали толкоз дълго.

Благоприятни дни – 01, 02.09.
Бъдете деликатни –03, 04.09.

Везни - Външно показвате своята очарователна и печеливша природа, даже и да ви е доста мъчно понякога тази седмица. Плутон в квадрат подхранва неувереността и страха ви и желае да скапе положителното ви въодушевление. Не се поддавайте на тези мрачни усеща! Марс, Венера и Юпитер са подготвили обаче доста страхотни изненади за вас. И би трябвало да ги приемате с усмивка, а не в неприятно въодушевление. Сега ще е елементарно да вземете решение, което досега сте отлагали. Не позволявайте на другите, които сякаш имат единствено положителни планове, да ви убеждават в каквото и да било.

Благоприятни дни – 03, 04.09.
Бъдете деликатни – 29, 30, 31.08.



Скорпион - Тази седмица би трябвало да сте доста деликатни и постоянно да стоите с двата си крайници крепко на земята. Финансовата обстановка ще остане постоянна, въпреки и без спомагателни приходи. Кажете „ не “ на високомерни проекти и не вярвайте на никакви обещания, колкото и хубаво да звучат. Това, от което най-вече се нуждаете в този момент: самочувствие, вътрешна мощ и избистрен взор. Всичко това ви води там, където ви чака щастието. Има възможност да се осъществя отдавнашно ваше предпочитание, изискванията, за което са узрели.

Благоприятни дни – 29.08.
Бъдете деликатни –01, 02.09.

Стрелец - Съдбата през тази седмица ще е благосклонна към вас. Имате вероятност за огромен професионален и бизнес триумф. Венера ви прави привлекателни, съвсем неустоими. С тази харизма можете да спечелите надали не всяко сърце за себе си. Но можете също да го употребявате, с цел да постигнете по-лесно задачите си. Вероятно ще изберете втория вид. Ще има доста удобни обстановки и вашата задача е да ги забележите и употребявате. Някои от вас ще открият, че приятел/ка е влюбен/а в тях или самите вие ще се влюбите.

Благоприятни дни – 30, 31.08.
Бъдете деликатни –03, 04.09.

Козирог - Вие сте човек, който обича да стои в своята безвредна зона и да има авансово готова тактика за всяка обстановка. Но в този момент ще се разсъни вашата спонтанност, авантюристът във вас ще се обади и ще ви води на едно прелестно пътешестване към незнайното. Възможно е Юпитер в квадрат да ви забавя от време на време. Така че са нужни самообладание, упоритост и успокоение. Отделете време и довършете плановете си. Добре е да има обмисляне, с цел да не мислите в неверна посока.

Благоприятни дни – 01, 02.09.
Бъдете деликатни – 29, 30, 31.08.

Водолей - Тази седмица всяка планета ви дава своите най-красиви дарове. С други думи: Меркурий носи пари в касата, Марс ви дава мощ, Венера прави любовта красива, а Юпитер ви кара да сияете от благополучие. Само неспокойният дух на Уран, го кара да се цупи в ъгъла. Може да удивите близките с непредвидени действия, смели разсъждения, ексцентричен взор върху нещата. Срещате хора, които са положителни и потребни за вас. „ Подправете ” любовните си срещи с колегата си с вкусна храна и скъпо вино, тъй като красивите неща, които глезят сетивата, ще работят като афродизиак в този интервал.

Благоприятни дни – 29, 30, 31.08.
Бъдете деликатни – 01, 02. 09.

Риби - Някои планети поемат юздите и общително ви тласкат в вярната посока. Отговорностите ви се уголемяват, без значение дали в работата или в персоналния ви живот. Вие сте задоволително мощни, с цел да дадете на живота си нова посока в този момент. С Марс в квадрат някой план в всекидневието от време на време може да се забави. Тогава се желае самообладание и неизменност, вярвайте, че най-после всичко ще се подреди. Вашите стремежи (материални и духовни) се трансформират фрапантно. Това, което сте желали през вчерашния ден, към този момент не е от голяма важност по разнообразни аргументи.

Благоприятни дни – 01, 02.09.
Бъдете деликатни –03, 04.09.

(платено съобщение)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР