Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп на Алена

Вижте какво вещаят планетите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “

Овен
През идната седмица е добре да преодолеете склонността си да желаете всичко от живота, както и да действате по едно и също време в доста посоки – по този начин единствено прахосвате силата си.

Ако желаете да постигнете нещо трайно, поставяйте си съответни цели и се концентрирайте върху тях. Някои неясноти в работата ще се изяснят.

Телец
Седмицата ще е изключително сполучлива в професионално отношение. Може пред вас да се открие опция за развиване или просто събитията да се стекат във ваша изгода.

Периодът е превъзходен да започнете нов план. Каквито и упоритости да имата, най-важното изискване да ги реализирате е да работите в екип.

Близнаци
През дадения интервал ще сте измежду късметлиите – ще се радвате на откриващи се нови благоприятни условия, може да се впуснете в премеждие или да предприемете забавно пътешестване. За множеството от вас всичко това ще се случва елементарно и безпроблемно. Дните са чудесни за придобиване на нов опит и обучение.

Рак
Най-накрая ще изпитате облекчение, тъй като ще реализирате проблеми, които напоследък не са ви давали мира. В душата ви към този момент няма да царува ужас, ще гледате реалистично на нещата и евентуално ще придобиете по-голяма изясненост за това, което следва. Необходима е повече религия в себе си и ориста.

Лъв
Астрологичните въздействия са положителни за бизнеса и за професионалното ви развиване. За да се възползвате от тези въздействия, концентрирайте се върху избрана цел и вложете цялата си сила в нейното реализиране. Шансовите ви за кариерно развиване сега са положителни, тъй че не си губете времето и действайте.

Дева
Следващите дни бележат началото на интервал, през който ще се открият благоприятни условия за рационализиране и за възстановяване на аспекти от всекидневието ви. Не се обезкуражавайте, в случай че през идващите дни не виждате резултатите от протичащите се промени. Тази седмица е едвам началото на огромните разбърквания.

Везни
Ще се радвате на хубави страсти в връзките си с околните. Ще имате положително въодушевление, ще гледате положително на протичащото се. Дори да зародят проблеми, по-лесно ще намирате решение. Способността ви да поддържате връзка и да споделяте мислите си ще бъде от огромна изгода за вас. Връзката ви с обичания човек ще стане хармонична.

Скорпион
Би било добре да си напомняте, че проблемите от време на време са скрити благословии. Това, което ви наподобява като компликация, може би в действителност е опция. За да се възползвате от нея обаче, по всяка възможност би трябвало да се размърдате и да предприемете някакво деяние. Не се колебайте да отбраните себе си, в случай че злоупотребяват с вас и покажете темперамент.

Стрелец
Предстои ви чудесна седмица. Ще я започнете в положително въодушевление, водени от желанието да вършиме това, което обичате. В понеделник и вторник надали някой ще успее да ви засенчи – ще притегляте елементарно вниманието на близките и ще се превърнете в душата на компанията. След сряда ще насочите интереса си към някои по-практични въпроси.

Козирог
През дадения интервал ще съумеете да си отдъхнете от някои остарели каузи. Може би сте имали неотложна задача или сте били затруднени в общуването си с колегата. Не се тормозете, към този момент ще бъде по-леко, защото ще намерите позволение на проблемите. По-добре не предприемайте нови инициативи.

Водолей
Идната седмица ще е изключително удобна за вас – допустимо е сполучливо да положите ново начало в избрана област от живота си. Всичко, които подхванете, ще се случва елементарно и без старания. Късметът ще бъде с вас, и то освен в този момент, а и през идващите месеци. Старайте се да поддържате нагласати си положителна.

Риби
Възможно е седмицата да стартира за вас с изненада, която ще ви сервира ваш непосредствен човек – сътрудник, родственик или другар. В средата на интервала съзнателно изпълнявайте обещанията, които сте поели преди време към шеф, клиент или настоятелен сътрудник. Обстоятелствата за вас ще се подреждат по извънредно удобен метод, тъй че не губете скъпо време в съмнения.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР