Виждаме много силна мотивация на евроатлантическите сили. Още в началото

...
Виждаме много силна мотивация на евроатлантическите сили. Още в началото
Коментари Харесай

Плевнелиев след срещата с ДПС: Виждаме силна мотивация в евроатлантическите сили

„ Виждаме доста мощна мотивация на евроатлантическите сили. Още първоначално казахме, че в случай че има някакво болшинство в този парламент, то може да бъде единствено евроатлантическо. Само полезностите и дълбоката религия, че всичко може да бъде разбрано от политиците посредством инструментите на евроатлантическата взаимност “, съобщи Росен Плевнелиев след срещата с Движение за права и свободи в Народното събрание.

Той съобщи, че ще продължи да отстоява и да се бори за мощна България в Европейски Съюз и НАТО.

„ Решаването на проблемите на хората минава през решение на политическата рецесия. Решаване на политическата рецесия минава през съставянето на болшинство и държавно управление. Това болшинство би трябвало да е евроатлантическо “, добави от своя страна Йордан Цонев от Движение за права и свободи.  

Цонев бе безапелационен, че и държавно управление на малцинство би трябвало да се гласоподава от болшинство.

Той дефинира извършения с Плевнелиев и Паси диалог като концептуален, по време на който от придвижването са изразили позицията си, че без разговор нито един проблем не може да бъде решен.

„ Решаването на всички проблеми не може да мине без решение на политическата рецесия. За да се решат проблемите на хората – енергоносители, приходи, сигурност, бизнес, ние би трябвало да имаме принадлежности – без никакво подозрение това са инструментите, които ни дават съюзите, в които членуваме. Без НАТО ние не може да осигурим сигурността на страната, без икономическите принадлежности на Европейския съюз ние не може да решим нито един проблем на хората. Ето за какво ние желаеме, идейнохомогенноевроатлантическо болшинство “, сподели Йордан Цонев пред медиите в Народното събрание.

Цонев уточни, че Движение за права и свободи няма доверие в изборния развой, който се реализира с машините, с които страната разполага.

Ние сме „ за ” въвеждане на еврото, не виждам за какво са контактни групи, уточни още той по отношение на оповестеното по-рано искане от водача на „ Възраждане ”. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР