Виждаме една огромна всеобхватна хидра, която е заразила системата и

...
Виждаме една огромна всеобхватна хидра, която е заразила системата и
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Няма да има резултат от парламентарната комисия за М...

Виждаме една голяма всеобхватна хидра, която е заразила системата и тук не приказвам единствено за прокуратурата, уверен съм, че и в съда има такива хора, които са част от нея, сподели Гаяуров.

 

Може би е време за изключително законодателство - профилирана комисия отвън тази в Народното събрание.Трябва да се даде опция на профилирани комисии да имат достъп до всяка една информация, в това число и класифицирана. Още би трябвало и да се откри кои магистрати са ходели в клуба на Мартин Божанов-Нотариуса, изясни той.

 

Законът дава право да си промените името, в случай че то е опозоряващо. В Министерство на вътрешните работи не би трябвало да се изтрива информация за остарялото име. Ако някой си е сменил ЕГН-то, това не го чисти от системата на Министерство на вътрешните работи - това може да се случи с човек от вътрешната страна, разяснява още той във връзка замененото име на ЕГН на Нотариуса.

 

Истината е, че народните представители нямат право на достъп до класическа оперативна информация, а в тази ситуация тъкмо това е нужно. Това ме навежда на мисълта, че има потребност от изключително законодателство - да се даде опция на профилирани комисии да имат достъп до всичката информация. В Съединени американски щати има комисии, които са от определени парламентаристи - това са хора, тествани за достъп до класифицирана информация. Обикновено това са някогашни военни, министри и други, и те могат да вършат задълбочени следствия, сподели още той.

 

Само депутатите имат право на стикери от Народното събрание. Виждам ужасно доста стикери на Министерския съвет, на Министерство на вътрешните работи и министерствата върху коли. Има норма в закона, която не разрешава слагането на разнообразни стикери по стъклата. Тези стикери са годни единствено за паркингите на ведомствата.

 

В понеделник " Мис Силикон " Катрин Йорданова бе хваната да кара под въздействието на опиати и със стикер на Народното събрание върху предното стъкло на колата. По-късно от Народното събрание обясниха, че той е подправен.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР