Вихрещата се инфлация засегна и търговията с български паспорти. Запознати

...
Вихрещата се инфлация засегна и търговията с български паспорти. Запознати
Коментари Харесай

БГ паспортите скочиха до цена от 10 хиляди

Вихрещата се инфлация засегна и търговията с български паспорти. Запознати издават, че посредническата такса към този момент не може да бъде открита на цена по-ниска от 10 хиляди евро. 
За съпоставяне ще посочим, че единствено допреди към месец, тази такса възлизаше на стойност 3 хиляди евро.

Въпреки прекомерно солените цени на родните документи, не може да се каже, че липсват мераклии, които да се пишат българи, даже в противен случай.
Истината е, че търсенето на БГ паспортите е голямо, до момента в който предлагането им е съществено лимитирано. 

След като и македонците към този момент могат да пътуват из Европейски Съюз без визи, главните клиенти на фирмите-посредници към днешна дата, са руснаците. Тези документи са единствения им метод да се спасят от мобилизацията, подредена от обезумелия Владимир Путин. 

Оказва се, че привикването в ресурс обрича на съвсем сигурна гибел стотиците хиляди необучени „ освободители “ на Украйна, сочат новините от фронта. Запасняците към този момент са пуснали хиляди клипове в мрежата, в които се оплакват от чутовната несръчност на армейското командване и липса на обикновена екипировка, че дори и храна. 

В опит да се спасят от земния парадайс на Путин още в първите дни на мобилизацията, граничните пунктове бяха щурмувани от стотици млади мъже. Съседните страни на Русия към този момент са приютили над 2 млн. бегълци. 
Напоследък обаче фантазията на стотиците бягащи руснаци става все по-трудно осъществима, защото Европейски Съюз взе решение да затрудни оптимално издаването на визи.  

Добре смазаната машина за продажба на поданство в България, основана от Вътрешна македонска революционна организация, се възползва бързо от упования напор на евентуални клиенти. 
За броени дни в мрежата се появиха стотици уеб сайтове, предлагащи медиатори за споразумяване на БГ документи по бързата процедура. 

При все, че тази скица бе задействана преди няколко месеца, до този миг няма никаква реакция от управляващите. Междувременно нещата са изпипани до съвършенство за сметка на тройно по-високата цена на медиаторите.

С последните промени в закона придобиването на поданство по натурализация става напълно елементарно. 
Нужно е единствено представянето на документ от съветските архиви, че някой от роднините ви до три генерации обратно, е вписан като българин по генезис. Няма никакво значение какъв е този документ – акт за раждане, смъртен акт или пък брачно удостоверение. 

Оказва се, че родните търговци на паспорти, са си намерили съветски сътрудници с контакти в тамошните архиви и могат да издадат подправения документ без никакви проблеми. Стига несъмнено да можете да си позволите заплащането на посредническата такса в размер на 10 хиляди евро.

Шансът фалшификатите да бъдат разкрити е незабележим, поради, че след следващото изпъждане на български дипломати в посолството съвсем не са останали хора, които да извършат инспекция. 
Източник: Уикенд 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР