Вихра Петрова показа снимки с непознат мъж, в който се

...
Вихра Петрова показа снимки с непознат мъж, в който се
Коментари Харесай

Изненада от Вихра! Какъв номер сви на Иван

Вихра Петрова сподели фотоси с чужд мъж, в който се е сгушила като някоя тийнейджърка. Усмихнатият господин е добре комплициран и получи утвърждението на нейните почитатели в обществените мрежи. 

След скандалната разлъка с продуцента Иван Христов тя не е показвала обществено различен мъж. Прави го за първи път, което приказва, че връзките им са напреднали и много съществени.

Приятели и фенове на Вихра я засипаха с пожелания. Всички мнения сочат, че някогашната тв водеща и нейният фаворит доста си отиват и им пожелават дълги години да се обичат и да си бъдат правилни.

„ Това е към този момент мъж. Браво “, пишат й нейни приятелки, очевидно визирайки предходния й неудачен брак с Иван Христов, от който има щерка. „ Изглеждате ужасно! Пожелавам ви единствено благополучие и доста обич “, написа й пък друга нейна позната. 

За новия мъж на Вихра не се знае нищо, защото тя съзнателно е скрила името му. Със сигурност скоро ще разберем кой е завладял сърцето й и ще изплуват елементи от персоналния му живот, написа show.blitz.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР