Бритни Спиърс официално приключи делото за попечителство, което водеше дълго

...
Бритни Спиърс официално приключи делото за попечителство, което водеше дълго
Коментари Харесай

Край на делото: Бритни Спиърс е осъдена да плати милиони на баща си

Бритни Спиърс публично завърши делото за настойничество, което водеше дълго време с татко си Джейми. Въпреки че настойничеството бе прекъснато още през 2021 година, правосъдното произвеждане по този проблем завърши едвам тази година.

Таблоидът TMZ показва, че съдът е решил Бритни да заплати правосъдните разходи на татко си, които са в размер на 2 млн. $. Тя не се чака да получи нищо. И в тази връзка нейни близки другари разясняват, че това я е вбесило, изключително откакто е похарчила милиони за юристи.

Припомняме, че звездата попадна под опеката на татко си през 2008 година след нервозен срив, дължащ се на пристрастяване към алкохол и опиати. Години наред фамилията й е нарушавало правата й по време на настойничеството и я е малтретирало, като изцяло е направлявало живота и финансите й. Самата Спиърс призна, че й е било неразрешено да забременява и даже е била принудена да си постави серпантина.

" Искам да мога да се омъжа и да имам дете ", сподели тя по време на чуване за настойничество през 2021 година Когато беше под негово настойничество, почитателите бяха доста обезпокоени за нея и желаеха освобождението на певицата от него. Притесненията им обаче не стихнаха, даже и откакто бе освободена.

Самата Бритни не реагира добре на опитите на почитателите да схванат по какъв начин се усеща и помоли да не се бъркат в персоналния й живот. 

Междувременно " Джейми е разчувствуван, че всичко това е завършило ", споделя Алекс Уайнгартен, юрист на бащата на певицата.

" Той желае най-хубавото за Бритни, нищо друго ".
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР