Виена организира среща на министрите на отбраната от Западните БалканиАвстрия,

...
Виена организира среща на министрите на отбраната от Западните БалканиАвстрия,
Коментари Харесай

Виена организира среща на министрите на отбраната от Западните Балкани

Виена провежда среща на министрите на защитата от Западните Балкани
Австрия, която сега е ръководител на Съвета на Европейския съюз, предложения министрите на защитата на страните от Западните Балкани в Грац на 26 септември, с цел да обсъдят обстановката със сигурността в района. Това заяви австрийският министър на защитата Марио Кунасек при идването си на второто работно съвещание на двудневната неофициална среща на министрите на защитата на страните от Европейски Съюз, която се организира във Виена.

"Вчера по самодейност на Австрия беше разисквана обстановката в Западните Балкани", сподели той. "За всички е ясно, че ние би трябвало да изнасяме сигурност, а не да внасяме неувереност", означи Кунасек, съобщавайки, че са разисквани съответни ограничения за подсилване на сигурността на Западните Балкани.

"Това, което ме радва е, че ние изразихме увереност да намерим личен стратегически формат за разговор с тези страни, с цел да приказваме с тях, а не за тях. Австрия взе решение да предложения на 26 септември министрите на защитата на тези страни в Грац, с цел да обсъдим по-нататъшните съответни стъпки", съобщи австрийският министър на защитата. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР