Вие сте щастливо омъжена, радвате се на приличен сексуален живот,

...
Вие сте щастливо омъжена, радвате се на приличен сексуален живот,
Коментари Харесай

Най-мокрите сънища на жените

Вие сте щастливо омъжена, радвате се на порядъчен полов живот, само че... не спирате да сънувате горещи сънища. Може би това значи, че сте нещастна в брака?! Спокойно! Мокрите сънища са нещо обикновено и не би трябвало да се чувствате неловко поради тях. Ето и най-често срещаните мокри сънища съгласно trafficnews.bg.
Секс с друга жена
Колкото и шокиращо да ти звучи, този сън е измежду най-често срещаните при дамите. Много дами мечтаят за секс с жена на даден стадий от живота си. Когато хетеросексуална жена сънува нещо сходно, това значи, че има потребност от устойчиво другарство с жена. Еднополовите полови фантазии могат да бъдат провокирани от прочувствената непосредственост с друга жена. В фантазиите тази непосредственост от време на време може да премине на друго равнище. Това обаче не значи, че сте сменили половата си ориентировка.
Секс с гадже от гимназията
Не е нещо извънредно дамите да сънуват по какъв начин вършат секс с гаджетата си от предишното. Вероятно се пробвате да разберете за какво във всичките ви връзки има една и съща причинност. Защо грешите по един и същи метод, за какво се повтарят едни и същи неща. А може би някой ви припомня за някогашно гадже...
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР