Вие сте един от най-славните футболни клубове в България, желаем

...
Вие сте един от най-славните футболни клубове в България, желаем
Коментари Харесай

Бойко Борисов даде рестарт на довършването на стадиона на Христо Ботев в Пловдив

" Вие сте един от най-славните футболни клубове в България , желаем ви доста триумфи и се надявам идната година да прережем лентата на новото украшение на България ".

Това съобщи министърът на спорта Красен Кралев на формалната гала за рестарта на градежа на новия стадион на ФК " Ботев Пловдив ". 
 
Скандирания " КОЛЕЖА " изпратиха премиера Бойко Борисов, който предложи Общинският съвет в Пловдив да гласоподава алегорични комисионни такси за всички футболни клубове, с цел да не задлъжняват те към Общината.
   
Възобновяване на строителните действия на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив
Публикувахте от в Сряда, 28 август 2019 година

" За състезателен комплекс стадион " Христо Ботев ", задълженията са към 60 000 лева годишно за концесионни такси " , посочи министър председателят. " Строителите да се стягат и да работят ", сподели още Борисов и съобщи, че жълто-черният стадион ще дава отговор на 4-та категория по стандартите на УЕФА.
 

 Пресцентър: Министерски съвет-->

" Изпълнявам си обещанието - това е един исторически ден, който всички ще запомним " . С това стартира изказването си пред всички ботевисти на събитието притежателят на ФК " Ботев Пловдив " Георги Самуилов.

Той благодари на кмета и регионалният шеф на Пловдив, като посочи, че без тяхното подпомагане, " канарчетата " нямаше да са толкоз щастливи през днешния ден . Присъствието на премиера е показателно - имаме поддръжката и на страната, сподели още Самуилов.
 пресцентър, Министерски съвет
Стотици последователи на " Ботев " -Пловдив, президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, притежателят на клуба Георги Самуилов, изпълнителният шеф Иван Йотков, регионалният шеф на Пловдив Здравко Димитров и кметът на града Иван Тотев изчакаха близо половин час идването на министър ръководителя Бойко Борисов.

Премиерът бе посрещнат пред входа на градежа на стадион " Христо Ботев " за формалната гала по втората първа копка на градежа на новия стадион на най-стария футболен клуб в България. 

Строителните действия на оборудването ще бъдат обновени 62 месеца след неочакваното им спиране през юни 2014 година и в същото време 4 дни преди приключването на обещания от притежателя на клуба Георги Самуилов период 1 септември. 
 Дарик Пловдив
След години на празни очаквания и поредност неизпълнени обещания за възобновяване на градежа, десетки хиляди последователите на " Ботев " в град Пловдив т ръпнат в очакване да видят още веднъж обичания си фуболен тим на стадион " Христо Ботев ", който към този момент ще се споделя " Инса Арена ".

Липсата на личен стадион е огромният камшик в последните 5 години както за “жълто-черната ” аудитория, по този начин и за самия клуб, а не на последно място и за футболистите на тима.

Тренировъчната база в Коматево, на която " Ботев " играе домакинските си мачове, е прекомерно незадоволителна като потенциал, с цел да приюти феновете на тима , както и извънредно неуместна от логистична позиция.
   
Посещение на постройката на Пловдивската духовна семинария „ Св. Св. Кирил и Методий “, за която предходната година държавното управление отпусна 600 000 лева за главен ремонт
Публикувахте от в Сряда, 28 август 2019 година
Премиерът посети и сградата на Пловдивската духовна семинария „ Св. Св. Кирил и Методий “, за която предходната година държавното управление отпусна 600 000 лева за главен ремонт.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР