Вие също си мечтаете за магическа пръчка?Само си представете: едно

...
Вие също си мечтаете за магическа пръчка?Само си представете: едно
Коментари Харесай

Aлфа- състоянието като магически инструмент за изпълнение на желания

Вие също си мечтаете за магическа пръчка?

Само си представете: едно замахване – и желанието е изпълнено! Просто по този начин, за баналното „ благодаря “.

Има и такива късметлии, които към този момент имат вълшебен набор от принадлежности, другояче по какъв начин съумяват толкоз елементарно да получават всичко? Всъщност множеството от тях знаят за тази неповторима технология и я практикуват.

Оказва се, че всеки човек е кадърен на невъзможното. Визуализацията на желанията и Законът за привличането работят безотказно и са постоянно ефикасни за тези, които знаят по какъв начин да настроят мозъка си на избрана вълна и да влязат в алфа -състояние.

Какво е алфа – положение?

Може да се дефинира като „ изменено положение на индивида “, когато за реализирането на една фантазия се включва особена част на вашия Аз – подсъзнанието.

Дори не можете да си визиите какво ще можете да постигате, когато се научите да влизате в алфа – положение и да го управлявате. Всяко ваше предпочитание ще се извършва тъкмо по този начин, както ви е належащо. Освен това ще можете елементарно да управлявате своите усеща, прекарвания, както и да коригирате държанието си, и да се отървете, да вземем за пример, от неприятни привички.

Как да влезете в алфа- положение?

По принцип, вие сте в положение алфа всякога, когато се будите или заспивате, в интервала сред пробуждане и заспиване. Така че най-ефективният метод да се научите на динамична промяна на положенията е медитативен. Той идеално е показан в творбите на Хосе Силва, който е основал неповторим способ, основан на алфа -състоянието.

Затворете очи и насочете погледа си нагоре под ъгъл 20-50 градуса. Вие към този момент сте в алфа – положение. Все още е незнайно за какво мозъкът тъкмо по този метод елементарно минава в режим алфа.

За да запазите това положение започнете да се броите от 99 към 1. Трябва да автоматизирате процеса, тъй че след това елементарно да го употребявате. Максималнo се отпуснете.

Нарисувайте обекта на своето предпочитание. След като стигнете до 1, мозъкът ви ще бъде изцяло надъхан на алфа вълна. Сега към този момент можете да поработите върху желанието си. Представете си картината на това, което желаете да получите. Тя би трябвало да бъде доста ясна и ярка. Смята се, че в алфа- положение най-добре се възприемат образни облици (визуализация). Ако не съумеете от първия път, би трябвало да си визиите нещо друго, по-елементарно, за подготовка. Насладете се на картината.

Излезте от алфа- положението. За да извършите това, започнете да броите от 1 до 99. И с последната цифра отворете очи.

Колкото повече практикувате прехода в положение алфа, толкоз по-лесно ще ви бъде да се настроите на него. С течение на времето ще отпадне нуждата да броите до 1 от 99, ще ви бъде задоволително единствено от 10, пет или даже от три. И вие ще бъдете в положение да вършиме това на всички места, даже и по време на работа, на празненство или на път.

Алфа- положението е същинска магическа пръчка. И тя може елементарно да се се окаже и във вашите „ ръце “. Тренирайте и развивайте своите качества. Те са безкрайни!

инфо: drugitenovini.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР