Видях политическата система отвътре, а там има основно лицемерие, лъжи,

...
Видях политическата система отвътре, а там има основно лицемерие, лъжи,
Коментари Харесай

Слави Трифонов поиска референдум за президентска република

Видях политическата система от вътрешната страна, а там има главно двуличие, неистини, корупция, интриги и мъчителна жадност за власт, съобщи водачът на Има Такъв Народ

 

" Не единствено би трябвало да се разбие модела ГЕРБ, а този на цялата политическа система. Затова желаеме вие да кажете време ли е да стане президентска република или да остане парламентарна. Искаме да ви попитаме това на народен референдум ". Това разгласи Слави Трифонов в малко изключително изказване по 7/8 тв.

" Решението би трябвало да е ваше, тъй като страната е ваша. За да подсигуряваме, че това ще се случи и вашето решение, каквото и да е то, ние ще бъдем ваш поръчител в идващия парламент ", закани се водачът на " ИТН ".

Той посочи, че е видял политическата система от вътрешната страна. " Там има главно двуличие, неистини, корупция, интриги и мъчителна жадност за власт ", съобщи той.

" Властта не е непременно, само че моралът е. Има Такъв Народ - сами против всички, дружно с вас ", приключи той късото си предизборно изказване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР