Видинските криминалисти са задържали трима младежи за притежание на наркотици.

...
Видинските криминалисти са задържали трима младежи за притежание на наркотици.
Коментари Харесай

Задържаха трима младежи за притежание на наркотици във Видинско


Видинските криминалисти са задържали трима младежи за владеене на опиати. Полицейските дейности са подхванати в хода на профилирана интервенция, ориентирана против наркоразпространението в района, оповестяват от Областната дирекция на МВР-Видин.

В четвъртък следобяд, в село Капитановци чиновниците на реда спрели за инспекция лек автомобил, ръководен от 18-годишен гражданин на с. Търняне. На задната седалка в транспортното средство разкрили и иззели 31 пликчета с общо 45 грама зелена суха листна маса, 9 пликчета с общо 9,7 грама бяло прахообразно вещество и електронна везна, прецизират от полицията. При полевия наркотест тревата реагирала на канабис, а белият прахуляк -на амфетамин. 

Последвало претършуване в дома на младежа в Търняне. Там проверяващите намерили и иззели още две пликчета с 11,3 грама канабис. По случая в РУ-Видин е формирано досъдебно произвеждане. 

В Капитановци служителите на реда ревизирали и двама 19-годишни локални поданици. С протоколи единият непринудено предал плик с 0,4 грама канабис, а другият – плик с 0,3 грама кристали, реагирали на наркотичното вещество LSD. По случаите в РУ-Видин са формирани две предварителни инспекции за закононарушение по чл.354а от Наказателния кодекс.

Тримата младежи са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа и приведени в ареста. Работата на проверяващите продължава, допълват от полицията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР