Видеозапис на артилерийски удари по това, които описаха като “терористична

...
Видеозапис на артилерийски удари по това, които описаха като “терористична
Коментари Харесай

Израел порази “терористична клетка” в Ливан

Видеозапис на артилерийски удари по това, които описаха като “терористична клетка ” на границата с Ливан, разгласява израелската войска в събота (14 октомври), съобщи Ройтерс.

Израелските отбранителни сили (IDF) показват в свое публично прессъобщение, че записи от военна камера демонстрират “терористична клетка, която е направила опит за навлизане от Ливан на израелска територия ” в събота сутринта.

Въпреки, че в оповестено изказване от израелската войска се споделя, че е блъснала цел на “Хизбула ” в Ливан в отговор на “инфилтрацията на неидентифицирани въздушни обекти в Израел и стребла по израелски дрон, не се показва дали задачата е била “Хизбула ”.

Място на многократни конфликти са били регионите от другата страна на южната ливанска граница с Израел, откогато пламна спора на юг сред Израел и “Хамас ” 

Бойци на „ Хамас “ направиха нахлуване от линията Газа преди седмица против израелски цивилни и бойци, предизвиквайки тежки бомбардировки на Газа.

Видео на израелска въздушна офанзива против Газа, която уцелва палестински избавителен екип по време на интервенция, демонстрираха в това време палестинците.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР