Видеото с пожара на най-голямото гробище за автомобилни гуми в

...
Видеото с пожара на най-голямото гробище за автомобилни гуми в
Коментари Харесай

Най-голямото гробище за автомобилни гуми в света гори

Видеото с пожара на най-голямото гробище за автомобилни гуми в света закупи голяма известност в обществените мрежи. На клипчето се вижда компактен черен пушек на фона на гуми, които като че ли се простират до хоризонта.

Много консуматори се оплакват, че този пожар може да докара до екологично злополучие, защото при изгаряне на остарели гуми се образуват субстанции от първи клас заплаха: бифенил, олово, бутадиен, стирен, диоксин, фуран, антрацен и други

Най -голямото бунище за автомобилни гуми в света гори в Кувейт, оповестяват локални медии. Очевидци описват, че големият дирек пушек може да се види отдалеко. Ако пожарът не бъде неотложно сподавен, той може да аргументи обилни вреди на околната среда.

Пожарите в големи сметища за гуми в Кувейт са много постоянно срещани, отбелязва Insider Paper, което затруднява определянето на точното местонахождение на анонимно снимания видеоклип.

Твърди се обаче, че видеото е снимано на фамозното гробище Sulaibiya Tire в Кувейт (което е най-голямото в света), което се потвърждава и от сателитни фотоси, от които в действителност се вижда голямата черна пелена.

Още през 2013 година Daily Mail заяви, че всяка година в пясъчната земя на Sulaibiya се изкопават великански дупки, в които се изсипват износени гуми. Според вестника по това време в земята са били заровени над 7 милиона гуми.

В Кувейте горит крупнейшая в мире свалка автомобильных шин, пишут местные Средства за масова информация. Очевидцы рассказывают, что огромный столб дыма видно издалека. Если пожар оперативно не потушат, он может нанести значительный урон экологии
— РИА Новости (@rianru)
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР