Видеопосланието на украинския президент Зеленски няма да бъде показано на

...
Видеопосланието на украинския президент Зеленски няма да бъде показано на
Коментари Харесай

Фестивалът в Сан Ремо няма да излъчи посланието на Зеленски

Видеопосланието на украинския президент Зеленски няма да бъде показано на фестивала в Сан Ремо. Обръщението му ще бъде прочетено от водещия, оповестява, представен от ТАСС. „ Драмата, която претърпява сега в Украйна, в действителност не е нищо повече от завършек на един доста по-дълъг спор в Донбас, за който най-големите страни от НАТО (същите тези, към които Италия в този момент се присъедини) имат огромен принос “, се споделя в петицията против изявлението на Зеленски на известния музикален фестивал.
Ръководството на първи канал на държавната телевизия RAI, която провежда и излъчва песенния фестивал в Сан Ремо, съобщи, че видеопосланието на украинския президент Володимир Зеленски няма да бъде показано на форума.

Както изясни Стефано Колета, един от уредниците на шоуто, съгласно посланика на Украйна в Италия е решено водещият да прочете обръщението на украинския водач. По-рано беше планувано да се покаже двуминутен видеозапис в последната вечер на шоуто в събота, 11 февруари.
По-рано телевизионният водещ Бруно Веспа, който неотдавна направи изявление със Зеленски в Киев, сподели, че той ще приказва по време на фестивала. Според него това е желанието на самия Зеленски, който преди този момент е приказвал посредством видеовръзка на други огромни културни събития, в това число филмовия фестивал във Венеция. Участието на Зеленски провокира дискусия и митинги в Италия. Редица видни политици показаха своето противоречие, в това число вицепремиерът и министър на инфраструктурата и превоза Матео Салвини.
Няколко десетки представители на културната интелигенция подписаха петиция против изявлението на Зеленски на фестивала. Текстът, който назовава поканата украинският водач да приказва на Сан Ремо „ трагично нелепа и извънредно неуважителна към тези, които не признават военната политика на държавните управления на Драги и Мелони “, е подписан от съвсем 95 000 души.

„ Драмата, която претърпява сега в Украйна, в действителност не е нищо повече от завършек на един доста по-дълъг спор в Донбас, за който най-големите страни от НАТО (същите тези, към които Италия в този момент се присъедини) имат огромен принос “, се споделя в петицията против изявлението на Зеленски на известния музикален фестивал.
Редица обществено-политически организации оповестиха провеждането на проява в Сан Ремо на 11 февруари против изпращането на оръжия в Украйна и войнствената линия на НАТО. Сред подкрепилите акцията са Фронтът на несъгласните, партията " Суверенната и национална народна власт " (бивша суверенна и национална Италия), " Единна Италия " и доста други. Както оповестиха уредниците пред кореспондента на ТАСС, първо се чака концерт, а по-късно протест.
Източник: ТАСС
Следвайте " Гласове " в Телеграм
 
 
06 Фев 20239806 Фев 202311306 Фев 202373106 Фев 202319906 Фев 2023116206 Фев 2023620КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023373711 Яну 2023233705 Фев 202355926 Яну 2023598
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР