Видео игрите са нещо много яко. И понеже всяко готино

...
Видео игрите са нещо много яко. И понеже всяко готино
Коментари Харесай

Ето коя е играта на годината

Видео игрите са нещо доста крепко. И тъй като всяко готино нещо би трябвало да бъде отличено, ето за какво и игрите имат свои награди.

 Видео игрите, типът порно, който гледаме, и каква е връзката сред тях
731% скок в едни избрани търсения в PornHub

И какво ги провокира

Става дума за церемонията The Game Awards 2018, която се организира в Санта Моника за пета година. Един от огромните спечелили тази година се оказа Red Dead Redemption 2 , която беше отличена с цели четири награди - за най-хубава история, за най-хубаво аудио, за най-хубава музика и за най-хубаво показване, което отиде при Роджър Кларк за озвучаването на основния воин Артър Морган.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Game Awards (@thegameawards) на Дек 6, 2018 в 11:55 PST

Превърналата се в шлагер Fortnite се прибра вкъщи с две оценки - за извънредно развиване на настоящото наличие и за най-хубав Multiplayer.

 Fortnite - играта, която води до пристрастяване
Играта, която съпоставят с опиат

Манията по Fortnite придобива заплашителни размери

Големият победител обаче за 2018 година е God of War . Играта завоюва три награди, само че една от тях е най-голямата - за игра на годината . Също по този начин за изключителна креативна визия и нововъведения в посоката и дизайна на играта. Третата премия пък е за най-хубава екшън-приключенска игра.

 Играта Marvel's Spider-Man с рекордни продажби
Рекордни продажби на новата игра за Спайдърмен

Спайди завладява конзолите

Най-добра мобилна игра се оказа Florence , а най-хубава самостоятелна - Celeste . Направи ни усещане, че трансформиралата се шлагер след стартирането си на пазара Marvel`s Spider-Man , не завоюва нито една премия.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР