Видео е запечатало момента, в който младеж моментално хвърля своето

...
Видео е запечатало момента, в който младеж моментално хвърля своето
Коментари Харесай

ВИДЕО хвана един от най-странните обири с мотоциклет

Видео е запечатало момента, в който юноша мигновено хвърля своето момиче, с което секунди по-рано се е разхождал, държейки я за ръка. Инцидентът е станал, когато двойката се е разхождала по тротоара в Екатепеке в Мексико и е била ненадейно атакувана от крадци с мотор.

Ухажорът незабавно хукнал да бяга, откакто видял по какъв начин един от крадците скочил от мотора, а момичето, без да се съпротивлява, дало на злосторника своя мобилен телефон и траяло умерено по пътя си. Въпросът, дали спътникът ѝ след това се е включил още веднъж към нея, остава отворен.

Потребителите в обществените мрежи останаха шокирани от страха на младежа, който изостави своята другарка, вместо да я отбрани от крадците.

" С подобен другар и врагове не ти трябват ", написа потребителят в мрежата.

При това са се намерили и бранители на момчето, които пишат, че грабежът е можело да бъде по-жесток, в случай че избягалият се сблъска с грабителите.

" Мисля, че когато той побягна, то е направил това инстинктивно, тъпо, че момичето не е реагирало по същия метод. Но мисля, че би станало по-лошо, в случай че той се бе върнал и защитил приятелката си, или се не опитал да направи това ", написа @AnallyPaduano



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР