Видеа с брутално насилие над тийнейджърка скандализираха социалните мрежи. На

...
Видеа с брутално насилие над тийнейджърка скандализираха социалните мрежи. На
Коментари Харесай

Тийнейджърки млатят нечовешки жестоко връстничка на почивки, други снимат ВИДЕО

Видеа с брутално принуждение над тийнейджърка скандализираха обществените мрежи. На фрагментите се вижда по какъв начин две девойки нанасят нечовечен по пердах над своя съученичка. Биячките се редуват и й нанасят юмруци и ритници, до момента в който очевидци на насилието снимат с телефоните си, предава Нова.

Жертвата и нападателите й са от Драгоман , само че действието се развива в Сливница. Майка на две дребни деца, която коментирала с отвращение видяното, получила съществени закани от биячките на жертвата. Полицията проверява случая.

„ Дъщеря ми е я боязън. Нямам пояснение за какво е бита толкоз. Казват, че е обиждала девойките, който са я били, само че тя твърди, че няма такова нещо ”, споделя Румяна, майката на битото момиче.

Пред камерата на NOVA застана и дете, което описа, че от няколко месеца желае повече пари от родителите си, тъй като е измъчван от двете девойки. „ Имаме и по-голям наследник, който от два месеца не желае да върви на учебно заведение, тъй като го е боязън ”, описа обезпокоената майка.

„ Подала съм сигнал в полицията поради тормоз от страна на едно от девойките от клипа с побоя. Моите деца си стояха у дома и не желаеха да вървят на учебно заведение ”, съобщи различен родител. „ Едно от девойките ми звънна по телефона и ме заплаши, тъй като споделих клипа с побоя в интернет. Не съм правила коментар под видеото. По телефона тийнейджърката ми сподели, че дребното ми дете ще бъде обещано за органи, а с другите ми две деца, които са първи клас – ще получат същото като момичето от клипа ”, показа друга жена.

„ За съответния случай желая да уверя, че незабавно е стартирана инспекция. Установени са малолетните извършителки. Има данни за две закононарушения – обир и причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди ”, уточни представителят на ОДМВР Мариела Маркова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР