"Видабаскет" записа втора поредна домакинска победа в първенството на мъжката

...
"Видабаскет" записа втора поредна домакинска победа в първенството на мъжката
Коментари Харесай

Видабаскет отнесе Балкан /Ботевград/ /снимки/

"Видабаскет " записа втора поредна домакинска победа в шампионата на мъжката "А " баскетболна група, район "Запад ". В среща от 7 кръг в зала "Фестивална " видинчани победиха справедливо "Балкан " /Ботевград/ с 95:62 точки. В началото на срещата момчетата на Николай Колев дадоха самодейността на гостите от Ботевград, които съумяха да поведат с 6 точки при 12:18, само че по-късно видинчани постановиха своето движение и съумяха да вземат безпроблемно и четирите части- 23:20, 23:15, 28:16, 21:11. Гостите не дойдоха в най-благоприятен състав, тъй като по същото време първият им тим игра среща от Национална баскетболна лига.
Най-резултатен за домакините и над всички в дуела бе Теодор Николов, който завърши с дабъл-дабъл 31 точки и 10 битки, като прибави и 8 асистенции на своята сметка. Мартин Горунов също записа дабъл-дабъл- 24 точки и 11 битки. Кристиян Иванов със своите 20 точки бе най-полезен за гостите от Ботевград. Християн Кондарев приключи с 14 точки.
В идващия кръг, на 19 ноември, "Видабаскет " още веднъж е хазаин. В зала "Фестивална " ще гостува тимът на ЦСКА. Видинчани ще търсят реванш, откакто в първия кръг на новото шампионата отстъпиха точно на "армейците " в София с 52:84.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР