Вестник The Independent твърди, че според сигурни източници сдобряването на

...
Вестник The Independent твърди, че според сигурни източници сдобряването на
Коментари Харесай

Хари е в култ към психотерапията: Кралското семейство изпадна в отчаяние

Вестник " The Independent " твърди, че съгласно сигурни източници сдобряването на принц Хари със семейството му е невероятно. 

Кралят Чарлз Трети, кралицата консорт Камила и принц Уилям се опасяват, че всичко което кажат може да бъде обществено оповестено. 

" Има цялостен срив на доверието ", разясняват английски медии. 

Бъкингамският замък резервира безмълвие по отношение на множеството обвинявания в мемоарната книга на принц Хари " Spare ". 

Въпреки че разказва по какъв начин брат му Уилям го е нападнал и назовава кралицата консорт Камила - " изверг ", Хари продължава да твърди, че желае фамилията си назад. 

„ Бих желал да си върна татко си, бих желал да си върна брат “, сподели принцът пред Том Брадби от ITV, добавяйки, че " подадената ръка може да обгърне целия свят. "  

" Може това да е наивно, може да е прекомерно идеалистично. Но това е истината, това изпитвам ", добави избягалият принц. 

Бащата на Хари крал Чарлз Трети е безапелационен, че синът му и Меган Маркъл няма да получат опрощение от Двореца. 

Кралското семейство не се разпознава в истината на двойката, те виждат събитията по различен метод и няма да се разкаят за държанието си. 

Според източниците на " The Independent " заминаването на Хари и цялостната му изолираност от фамилията е определяна от тях като " присъединение към фракция. "  

Твърдение, което сигурно ще провокира реакция от страна на двойката.

" Беше похитен от фетиш към психотерапията и Меган. Невъзможно е да се върне при тези условия ", разясняват в Двореца. 

Омид Скоби, неофициалният биограф на Хари и Меган, предвижда, че двойката ще се отдръпна за няколко месеца след поредицата шокиращи самопризнания. " След цялата изнесена информация, помирение няма да има ", убеден е Скоби. 

В своята мемоарна книга " Spare " принц Хари споделя по какъв начин е употребявал опиати в ранната си младост, по какъв начин е изгубил девствеността си, споделя за нападателни спорове с брат си Уилям, студеното отношение на фамилията към Меган и нарочното приключване на информация в пресата. 

В изявление за CBS Хари назовава брачната половинка на татко си Камила - " рисков изверг ". 

Според Хари обликът ѝ е оправдан след гибелта на починалата принцеса Даяна. 

" Не виждам на нея като на зла мащеха ", означи Хари. " Тя просто желае да остане в кралската институция и да почисти имиджа си. И съумя. Целта ѝ беше да резервира репутацията си след всичко осъществено ", безапелационен е Хари. 

В книгата принцът написа, че Уилям е отказал да посети психотерапевтичен сеанс с него, тъй като се страхувал, че мозъкът на дребния му брат е промит. 

" Стратегията е явна. Тряба да се изкара, че аз не съм добре, надлежно всичко, което приказвам не е правилно ", споделя Хари. 

Принцът призна, че в предишното Уилям го е насърчавал да търси помощ и се е гордял с него, задето пробва да излекува раните си. 

От " The Independent " са се обърнали към Двореца за коментар, само че от кралското семейство резервират безмълвие. 

От вестника напомнят, че починалата кралица Елизабет Втора също действаше по този начин против принцеса Даяна, до момента в който не беше принудена да отстъпи, с цел да резервира кралската институция. 

Какво ще се случи и накъде клони публичното мнение?

Предстои да разберем. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР