Веселин Маринов се появи неузнаваем на погребението на своя близък

...
Веселин Маринов се появи неузнаваем на погребението на своя близък
Коментари Харесай

Веско Маринов съсипан след раздялата с Веселина

Веселин Маринов се появи неразпознаваем на погребението на своя непосредствен другар Стефан Шарлопов. Трубадурът от Полски Тръмбеш изглеждаше посърнала, а минорното му въодушевление се дължало освен на загубата на неговия приятел, а и на следващата насполука в персонален проект.

Преди броени дни Веско се разделил с последната си интимна партньорка Веселина, която също се подиграла с него, сходно на миналата му погрешна брачна половинка - Цветанка.

Естрадният реализатор обърнал тил на добричлийката поради невярност, написа ПИК. И този път артистът бил излъган, като финален схванал за аферата на половинката си.

Влюбените до неотдавна съименници посрещнаха дружно коледните и новогодишните празници, даже демонстративно се разходиха из площада на Разлог в първите дни на януари.

В същото време Веско решил да запознае родителите си с новата си възлюбена публично, а майка му била твърдо срещу да я води в техния благоверен дом. Родителката на Маринов знаела, че Веселина има две деца и е имала много случки с други мъже, до момента в който е живеела под един покрив със брачна половинка си.

Пенсионерката не можела да одобри неприятната известност на следващата кандидат-снаха и скастрила мераците на гласовития си наследник да води и нея до олтара.

Първата фотография на излъгания и засегнат реализатор се появи преди две седмици, когато той бе засечен в мъжка компания в спа курорта ни Велинград. Въпреки празничния мотив, по който дружината се озовала там, Веско нямал сили да се усмихва.

Всички хора в заведението го заглеждали, тъй като изглеждал извънредно изменен. Освен че е стар, след раздялата Маринов се подвизава и с нова, много по-къса прическа.

Негови близки споделят, че поради големия стрес около любовните драми артистът почнал внезапно да оплешивява и се наложило да съкрати косата си съвсем до нула номер.

Това било голям удер за суетния естраден ас, който към този момент имал проект за деяние, в случай че казусът му продължавал да се задълбочава. Веско проучил по какъв начин стоят нещата с присаждането на коса и открил, че най-евтино и успешно процедурата ще се случи в прилежаща Турция.

Единственото, което го тормозило, било, че лекарите правели по 5000 дупки в главите на пациентите, с цел да им вкарат фоликулите, от които порастват космите, а това било извънредно мъчително.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР