Веселин Маринов е едно от най-популярните лица на българската музика.Последният

...
Веселин Маринов е едно от най-популярните лица на българската музика.Последният
Коментари Харесай

COVID мерките удариха лошо Веско Маринов. Ето какво изгуби той

Веселин Маринов е едно от най-популярните лица на българската музика.

Последният му беше през лятото, когато против Коронавирус бяха малко поотпуснати за концерти на открито. Музикантът направи следващото си лятно турне, само че единствено с 50% аудитория, оповестява Би Ти Ви.

Преди време самият той споделяше, че в случай че даже за един месец спре да пее, няма да може да заплаща на екипа си. А в този момент повече от година и половина концертите и събиранията на доста хора са лимитирани.

„ Не желая да се самоизтъквам или да се окайвам “, сподели музикантът пред Би Ти Ви. „ Аз фактически бях единственият, който поддържаше толкоз огромен екип, само че те към този момент са освободени и всеки се пробва да откри своето място и да оцелее. “
свързани новини27649на 26.09.20207730на 26.11.2021
Веселин Маринов е прекарал 5 години в Германия и там се е научил да реинвестира всичко, което изкара, в себе си – нова техника, първокласен екип, костюми, превоз. И в този момент се надява, че ще може да събере екипа си, когато нещата отшумят.

Изпълнителят призна, че феновете му рядко се интересуват какъв брой му костват концертите. Те постоянно му пишат, с цел да го питат за какво не прави концерти и за какво не идва в техния град.

„ Аз мога да дойда, само че няма по какъв начин да има доходи “, изясни той. „ В момента с 50% е невероятно за метода по който са привикнали да ме виждат моите фенове. “

Положителното е, че в този момент на музиканта му предстоят обичайните коледни концерти. Концерти ще има в Разлог, Горни Дъбник, Плевен, Бяла и Полски Тръмбеш – родният град на изпълнителя. Догодина ще има и концерти в София.

Въпреки компликациите в професионално отношение, Веселин Маринов е благополучен от живота си в персонален проект. Той счита, че персоналният му живот е идеален.

„ На първо място моята щерка, която откри най-хубавия шурей, който мога да имам и от тяхната обич пристигнаха моите внуци. “
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР