Общинският председател Бедрос Пехливанян ще води листата на ГЕРБ в

...
Общинският председател Бедрос Пехливанян ще води листата на ГЕРБ в
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Русе за изборите

Общинският ръководител Бедрос Пехливанян ще води листата на ГЕРБ в Русе за идните парламентарни избори. Днес партията я записва в Районната изборна комисия. На втора позиция е регионалният координатор и сегашен народен представител Георги Кръстев, а трети е юрист Николай Братованов.

Изминалите три години, през които се организират шести пооред избори за парламент, Кръстев дефинира като години на безпорядък. “Много малко неща се свършиха през тези години на безпорядък. Капиталовата стратегия за общините и приемането ни във въздушния Шенген са положителни крачки, само че незадоволителни. Затова ние от ГЕРБ се явяваме на тези избори с ново решение. След тези избори би трябвало да се постави завършек на сглобките и да има ясна коалиция, със съглашение и ярки персони, които да носят отговорност. Ние излизаме за победа с подобен резултат, който да е доста по-добър от втория. С гордо вдигната глава от постигнатото ще желаяме доверието на хората още веднъж, тъй като на България и е нужна непоклатимост ”, съобщи Кръстев.

“Винаги сме подбирали в листата да бъдат качествени хора, от разнообразни специалности, и считам, че с тези хора в нея потвърждаваме, че е време да преминем към тази непоклатимост, която хората помнят. Призовавам хората да гласоподават за същинските русенци, а в нашата листа са все хора от нашата област ”, сподели лидерът Бедрос Пехливанян. Той беше безапелационен, че ГЕРБ ще се бори за най-малко двама депутати от Русе

Ето и цялата листа:

Бедрос Пехливанян

Георги Кръстев

Николай Братованов

Богдан Донев

Красимир Костадинов

Звезделина Минкова (СДС)

Мирослав Залев

Кристиян Димитров

Семра Яшарова

Евгени Игнатов

Галя Додева

Радомир Хараланов

Иван Иванов

Станислав Бонев
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР