Веселин Бонов е временният кмет на община Калояново. Той бе

...
Веселин Бонов е временният кмет на община Калояново. Той бе
Коментари Харесай

Общинските съветници в Калояново избраха Веселин Бонов за вр...

Веселин Бонов е краткотрайният кмет на община Калояново. Той бе определен довечера на изключително съвещание на Общинския съвет. Бонов събра 11 гласа от присъстващите 16 общински съветници и получи поддръжката на тримата старейшини от неговата партия Българска социалистическа партия, на шестимата от СДС-Демократична България и на двама от Политическа партия Воля. Тримата присъстващи общински съветници от четиричленната група на ГЕРБ гласоподаваха „ въздържал се “. Един общински консултант от НФСБ гласоподава „ срещу “.

Другият претендент за краткотраен кмет Пламен Николов си направи самоотвод още при оповестяване на кандидатурите с претекст, че откакто на предходното съвещание не получи цялостна поддръжка от своите от НФСБ и на десните партии ГЕРБ и СДС-ДБ, счита за по-достойно да не взе участие в конкуренцията.

Това даде опция на общинските съветници да избират един претендент и по този начин дребната община към този момент има кмет.

Както „ Марица “ писа избор на краткотраен кмет на Калояново се наложи откакто Общинската изборна комисия в профил поста титуляра Георги Георгиев поради влезнала в действие присъда за шофиране под влияние на опиати.

Веселин Бонов ще бъде отпред на община Калояново до осъществяване на предварителни избори. Той има опит във всички сфери на активността на общината, защото бе единствен заместник-кмет в предходния мандат 2015-2019 година. В този мандат заместниците на кмета на общината станаха двама, като един от тях още веднъж бе Веселин Бонов.

Предстоят позитивни неща в община Калояново, надяваме се Общинският съвет и администрацията да работим в положително взаимоотношение, съобщи ръководителят на локалния парламент доктор Младен Петров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР