Веруто на Кирил Петков, че е над закона, изглежда е

...
Веруто на Кирил Петков, че е над закона, изглежда е
Коментари Харесай

Смърдящ скандал! Еко бомба цъка заради роднина на Киро. Негова братовчедка прави нещо ужасно

Веруто на Кирил Петков, че е над закона, наподобява е заразно и по-опасно дори от ковид. Както някогашният министър председател не се стопира нито пред правила, нито пред закони, нито даже пред Конституцията на Република България, по този начин в родата му също живеят с възприятието, че всичко им е разрешено.

Сигнал до кмета на община Ловеч Корнелия Маринова е постъпил тези дни от Национална асоциация „ Българско Черноморие “, оповестява ПИК.

От там сигнализират градоначалника, че родственик на Кирил Петков основава предпоставки за екокатастрофа в село Соколово, община Ловеч.

В сигнала се показва, че на ул. „ България “ №8 се намира парцел, който се населява от Стефани Вълчева. Според асоциацията въпросният парцел не разполага със септична яма.

„ Фекалните води се изливат в почвата, като даже не е налице заустване или каквото и да е друго оборудване за пречистването им. Имотът се намира на основния път, преминаващ през селото. По сведение на наши източници от 2012 година парцела се населява от Стефани Вълчева. Същата е братовчедка на Кирил Петков, което изяснява арогантното й държание “, се споделя в депешата до кмета Маринова.

От управлението на асоциацията приканват общината да сезира способените органи за цялостна инспекция, с цел да бъде прекратено замърсяването на почвата.

„ Замърсяването най-вероятно ще засегне и прилежащи парцели, в случай че не бъде спряно. Бихме желали да имаме вяра, че няма да се повлияете от роднинската връзка на Вълчева с Петков “, приключват подателите на сигнала.





Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР