Вероятно всички взимаме твърде насериозно себе си и живота, който

...
Вероятно всички взимаме твърде насериозно себе си и живота, който
Коментари Харесай

5 неща, от които силната жена не се интересува

Вероятно всички взимаме прекомерно насериозно себе си и живота, който живеем. Повечето от нещата, за които се тревожим през огромна част от деня, в действителност нямат толкоз огромно значение. Поставяйки ги до други по-мащабни проблеми, осъзнаваме какъв брой незначителни са дребните грижи.

Именно тези дребни грижи постоянно нарушават спокойствието ни и даже затварят очите ни за насладата и смислените неща, които ни заобикалят.

Има една каста от дами, които рядко се концентрират върху дребнотемието. Те са умни, уверени в себе си и амбициозни. Те нямат време за маловажни неща. Чудите се кои са те? Това са мощните дами. А ето и дреболиите, на които една същински мощна и интелигентна жена в никакъв случай не би обърнала внимание.

Тя не се интересува от мнението на хората

„ Не ме вълнува какво мислите за мен. Аз не мисля за вас въобще. “ Коко Шанел

Ако се интересувате от мнението на близките за вас, значи вие живеете за това мнение, а не за себе си. Качеството ви на живот обаче може да се съизмерва единствено съгласно персоналните ви възгледи и разбирания и в никакъв случай по нечии други.

Затова приемайте и уважавайте себе си, а на всички останали обърнете тил, дано си приказват.

Около една мощна жена постоянно се образува един кръг от интриги и неистини, само че тя знае, че това се поражда единствено и само от завистници.

Не желае постоянно да е права

За човек с отворен разум не е най-важното постоянно да бъде прав. Как би се научил на нещо ново, в случай че не се вслушва и не се пробва да разбере отсрещния човек.

Силната и интелигентна жена осъзнава, че е невероятно да е наясно с всичко. Тя постоянно би предпочела да тушира егото си при положение на спор, с цел да излезе нескрито истината, а не инатът на спорещите.

Перфектното тяло в никакъв случай не е съществена цел

Спортът и диетата за нея са просто за по-добро здравословно положение. Защо, по дяволите, да гони нечии непознати идеали, щом може просто да се радва на своето тяло такова, каквото е. Умната жена знае, че всеки човек е друг. Тази отличителна осанка прави хората красиви по собствен личен неповторим метод. Затова и тя приема себе си с всички свои недостатъци.

Не се води по фешън трендове

- " Не носете панталон с шарки, в случай че имате едри бедра. "
- " Не обличайте къси потници, в случай че нямате релефна коремна преса. "
- " Не носете тъмни цветове през лятото. "

Защо въобще би трябвало да се съблюдават тези неуместни правила. Ако ти харесва, облечи го.

Силната жена има самочувствие и характерен жанр. Тя не се води по фешън правила и трендове. Тя избира облеклата си съгласно личното си чувство за жанр.

Не се вълнува от лайковете в обществените мрежи

Запитайте себе си какво в действителност е смисъла на стоте лайкове под последната ви обява. Абсолютно никакво, нали? Вероятно част от хората, които са я харесали, в реалност даже не могат да ви понасят.

Защо тогава да прекарвате толкоз време в фотоси и да влагате голямо количество сила за изявления, щом виртуалните лайкове не ви носят безусловно нищо.

Една мощна жена не се интересува от тези неща. Тя може и да споделя в обществените мрежи, само че ги употребява най-вече за връзка с хората, а не като извор за поддържане на самочувствието.

Спрете ли да се съсредоточавате върху тези 5 неща, ще извършите и първата си стъпка към по-спокоен и по-щастлив живот, а с това ще се приближите и доста повече до статута на мощна и интелигентна жена.

Източник: ideapod.com / Framar.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР