Вероятно, всички вече сте разбрали за днешната реплика на Делян

...
Вероятно, всички вече сте разбрали за днешната реплика на Делян
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ашколсун, Христо! Това трябва да е краят на политическата ти кариера

Вероятно, всички към този момент сте разбрали за днешната имитация на Делян Пеевски, която гласи: “Христо Иванов пиеше мазно турско кафе и седеше в скута ми. ” Това би трябвало да е краят на политическата кариера на Христо Иванов. Министър на Бойко Борисов, бранител на свободата на плажа на Ахмед Доган, създателят на лъжата, че аз съм дългата ръка на Движение за права и свободи, изобщо, герой против наличието на Движение за права и свободи в българското политическо пространство.
Спомняте ли си по какъв начин се беше снимал пред централата на Движение за права и свободи и крещеше “Нито глас за Пеевски ”? И, в последна сметка, сврян в скута на Делян Пеевски, пие мазно турско кафе. Би трябвало тук да завърши политическата му кариера, поради лъжите, заблудите, измамите, неналичието на достолепие, неналичието на всевъзможен позор, безспорната безочливост и нахалство. Би трябвало неговите гласоподаватели да го изгонят от комфортния стол на политик и техен представител. Но, това надали ще се случи. Защо? Не знам.
Това са тайните на човешката природа, българския политически живот и жълтопаветната душа. Ще кажа факсимиле, само че то е безусловно правилно за обстановката – щеше да е пъклен смешно, в случай че не е толкоз тъжно. Просто в този момент, всякога като видя физиономията на Христо Иванов ще си представям по какъв начин седи миличко и нежно, приласкан в скута на Делят Пеевски и пие мазно турско кафе. Или най-малко аз ще си представям това, за вас не знам. Ашколсун, Христо, евала, машала и аферим!
От Facebook профила на Слави Трифонов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР