Вероятно в “Ню Йорк Таймс имат гнездо лица, усъвършенстващи жанра

...
Вероятно в “Ню Йорк Таймс имат гнездо лица, усъвършенстващи жанра
Коментари Харесай

Бий своите, за да се страхуват чуждите: в САЩ усъвършенстват технологията за промивка на мозъците

Вероятно в “Ню Йорк Таймс ” имат гнездо лица, усъвършенстващи жанра на медийния донос на непоносими аморални видове или организации, които се опълчват на демократичната вяра. В случая приказваме за екологичната.

Поредният журналист, който ни демонстрира класиката на жанра, написа изсъхнало, без страсти, сдържа благородното си отвращение с всички сили - единствено обстоятелства!

За какво написа: за организация, основана в основния републикански щат на Съединените щати, наречена “Тексаска фондация за обществена политика ”, която, представете си, пази петрола. Също газа и въглищата. Изобщо нещо, което не би трябвало да има място в човешкото общество, в случай че желае с вяра да избави планетата от ужасните катаклизми.

Списъкът на тексаските закононарушения е впечатляващ. Те желаят да забавят придвижването на Америка към възобновима и чиста сила. Те желаят всички тези корпорации, добиващи петрол, газ и въглища, да продължат да съществуват и да печелят. Те вредят в международен мащаб, като настояват на всички места, че просперитетът на Съединени американски щати се основава на тези източници на сила и че другите нации имат право да се надяват на същото.

По-нататък в медийното изобличение се обрисува картина на действието на едно извънредно страшилище, чиито пипала са на всички места. Гигантът от Тексас е оказал помощ за правенето на щатски закон, изискващ от държавното управление да спре да си има работа с банки или компании, които изтеглят вложенията си от петролните и газови бизнеси. Законът беше признат и тъкмо същите - посредством напъните на същата организация - започнаха да работят в Западна Вирджиния, Кентъки, Тенеси и Оклахома.

Освен това, по време на републиканското президентство, хората от Тексаската фондация работеха в цялата администрация и прокарваха своя дневен ред. Е, ясно е, че този октопод се финансира от всички известни обвинени, най-вече от същите добиващи петрол, газ и въглища.

Защо споделяме, че имат гнездо там, в редакцията на “Ню Йорк Таймс ”: тъй като напълно неотдавна обсъждахме тъкмо същата публикация от същото място, само че тя беше за хора, които имат дързостта да пазят месото, а не петрола или газа. Въпреки че всеки почтен човек знае, че говедата също въздействат зле на благосъстоянието на планетата. Дори беше разумно да погледнем: създателят не е ли еднакъв? Но не, те са разнообразни. Въпреки че и в двата случая следим еднакъв разобличителен жанр на обява. И този жанр е това, което ни интересува. Именно той - а не ориста на американския нефт, въглища или газ.

Тук има нещо доста типично, тези технологии за основаване на огромна неистина - не безусловно за петрола и другото обвързвано със " зеления преход " - за цялата планета. Техниките за промиване на мозъци са едни и същи по всеки въпрос, от „ джендъра “ (тоест ЛГБТ) до всичко останало. И защото те не признават граници, е доста потребно, откакто сме видели следващия случай на потребление на такива технологии към този момент на нашата условна територия, да знаем сигурно, че всички имаме работа с една и съща сган и че обектът на тяхната агитация е подправен от край до край.

И по този начин, дано разгледаме основните моменти в публикациите, било за месото, било за петрола. Например изказванията на ръководителя на същата тексаска организация „ опонират на общия теоретичен консенсус “, че изгарянето на тези типове гориво прави климата „ по-екстремен “ и ще докара до все по-катастрофални последствия. И публикацията приказва за това сякаш повърхностно и апропо, защото няма какво да се разисква - и по този начин всичко е ясно.

Да, няма повсеместен теоретичен консенсус. Пред нас е характерен трик на тези хора - да изложат луда доктрина, която е финансово преференциална за някаква група корпорации, и незабавно да стартират да приказват, че зад тази доктрина не стои просто просвета, а стоманен консенсус като подобен. За такива цели те нормално основават своя лична, сектантска просвета, без която един заслужен човек през днешния ден няма да може без терзание да се назова еколог. И по-късно афишират, че има цялостен консенсус от страна на тези фалшификатори и то вечно. Но в действителност те седят и се опасяват и по тази причина се вършат на печелившото болшинство.

Като цяло, характерен симптом на една от тези акции е, когато е недопустимо да се спори с нейните теоретици. И защото има колкото желаете спорещи и даже с обстоятелства в ръка, е доста значимо да визиите всички несъгласни като корумпирани и безпринципни отпадъци. И ето ви - Дейвид Майкълс, епидемиолог от Школата по публично опазване на здравето " Джордж Вашингтон ", който споделя в публикацията: Тексасците са наети от съответните промишлености, като да вземем за пример с тютюна или опиоидите, и тяхната задача е да прокарват ползите на своите спонсори, които опонират на публичното здраве.

Е, когато епидемиолозите се устремят със своето " избавяне на милиони животи ", не очаквайте прошка. Но дано дешифрираме какво има поради. Тоест всеки, който " пази петрола " (или месото, или доста повече) е човек, който споделя не това, което мисли и знае, а това, за което му се заплаща. И подобен човек скрито схваща добре, че обстоятелствата са против него, тъй че той е извънредно обезпокоен от това.

И в случай че е по този начин, тогава главният инструмент, главната технология на такива акции е да се засрамят съперниците. И тук в публикацията още веднъж, като че ли пътем, проблясва, че тези тексасци даже не се " извиняват за активността си ".

Между другото, с инструмента, наименуван " позор ", цялата тази тайфа се провали извънредно в Русия - приказваме за изтеглянето на някои корпорации и други марки от съветския пазар. Въпросът беше, че трябваше да се срамим, само че фактът, че хората тук изпитват от пренебрежение до леко неспокойствие, не беше предстоящ. Друго нещо е, че изтеглилите се бизнеси се опасяваха, че в противоположен случай още веднъж ще бъдат засрамени вкъщи от същите лица.

Още една технология се вижда в публикацията. Факт е, че всички тези безчет акции по никакъв метод не се лимитират до границите на Съединените щати или техните съюзнически страни. Веднага минават на интернационално равнище и слагат задачата да основат всевъзможни обвързващи интернационалните конвенции, с моралното и физическо извиване на ръцете на всички на планетата. А обявата за петрола, газа и въглищата е съпроводена с линк към други изобличения на същия вестник, в това число това: „ макар научния консенсус “ (отново консенсус!), че светът би трябвало да се откаже от тези типове гориво, „ Саудитска Арабия организира лобистки, проучвателен, финансови и дипломатически акции, с цел да резервира петрола в центъра на международната стопанска система. "

Като цяло поздрави на тексаските рейнджъри от саудитските шейхове. Нека и двете групи се подготвят за нахлуване на екоактивисти, които цапат картини и фасади на театри с кетчуп. Това също е една от същите технологии на „ империята на лъжите “: доблестен протест на бранителите на планетата, доведени до обезсърчение.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР