Вероятно прокуратурата вече знае коя е станалата популярна като Мата

...
Вероятно прокуратурата вече знае коя е станалата популярна като Мата
Коментари Харесай

И Мата Хари от спалнята на Борисов на разпит

Вероятно прокуратурата към този момент знае коя е станалата известна като Мата Хари от спалнята на Борисов. 

Всички упоменати от предприемача Светослав Илчовски, чийто свидетелства пред комисията по проверката в 45-ия парламент, взривиха властта, ще бъдат извикани да дадат пояснения, съобщи 19min.bg.

" Всички ще бъдат викани, без изключения ", споделиха пред " Сега " от Софийската градска прокуратура, която води инспекцията по случая.

Това значи, че прокуратурата ще би трябвало да извика за пояснение и дамата, известна като Мата Хари, която е правила фотосите от спалнята на към този момент някогашния министър председател Бойко Борисов.

В Народното събрание Илчовски изясни, че разполага със запис, показващ кой е направил фотосите - известна плеймейтка. По думите му кюлчетата са същински и са дарове за рождения ден на Борисов от двама крупни предприемачи.

Точно с оправданието, че дамата не е открита през декември 2020 година делото за фотосите от чекмеджето беше спряно. Макар че самият Борисов не един път е казвал, че знае коя е тя. Сега, ако самоличността на Мата Хари бъде разкрита от Илчовски, прокуратурата би трябвало да възобнови делото за фотосите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР