По-рано през днешния ден тимът на България завърши наравно с

...
По-рано през днешния ден тимът на България завърши наравно с
Коментари Харесай

Ян Облак: Срещнахме туден противник

По-рано през днешния ден отборът на България приключи наедно с този на Словения след 1:1. Преди да замине за шампионата, капитанът на домакините през днешния ден Ян Облак приказва за локалната телевизия Sportklub.
 Селекционерът на Словения: Противникът беше задоволително добър, с цел да ни провокира
Селекционерът на Словения: Противникът беше задоволително добър, с цел да ни провокира

Вижте какво съобщи той на конференция след дуела

" Труден мач, изключително в подготвителния интервал, когато тренировките са малко по-тежки. Срещнахме сложен съперник. България към този момент игра доста добре в квалификациите против Сърбия, а най-после приключи наедно против Румъния ", сподели Облак за противника.

" За страдание не спечелихме. Бързо допуснахме гол, само че отговорихме добре. Трябва да продължим напред, някои неща направихме добре, други би трябвало да изправим. Човек се учи от мач на мач и имам вяра, че този мач ще ни покаже избрани неща за Европейското състезание ", продължи той.
 България и Словения приключиха 1:1
Непобедимите " лъвове " на България се опълчиха и на Словения

Ето детайлности

" Това беше последният предварителен мач, в който всяка травма би означавала довиждане на Европейското състезание. Колко мъчно е за един състезател да се отърси от тези усеща и да се показа по най-хубавия метод? Аз персонално не пострадвам от такива терзания, само че всеки отговоря за себе си. За себе си знам, че отивам в Германия с оптимално възприятие за отговорност ", добави Облак.

Словения е в група С на Европейското състезание, като първо играе с Дания, по-късно със Сърбия. Третата среща е с Англия.

България пък се приготвя за квалификациите в група С3 на Лигата на Нациите, които стартират на 5-и септември с посещение на Беларус, което по всяка възможност ще се играе в Будапеща.
 Котев: Браво на момчетата! Ще дойдат и успехите
Котев: Браво на момчетата! Ще дойдат и успехите

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР