Вероятно и вие сте попадали в тази ситуация– запознавате се

...
Вероятно и вие сте попадали в тази ситуация– запознавате се
Коментари Харесай

30-годишният девственик

Вероятно и вие сте попадали в тази ситуация– запознавате се доста прелестен, само че малко свенлив мъж. В началото всичко е отлично, той демонстрира интерес, излизате на няколко срещи, само че оттова нататък нещата забуксуват. Започва да ви обзема необичайно, доста необичайно чувство. Винаги в сходна обстановка са ви били нужни огромни старания, с цел да отбивате ненавременните офанзиви на въодушевения любовник и да го научите на самообладание, а този мъж не подхваща никакви стъпки за непосредственост. Отношенията ви не са нито другарски, нито интимни и към този момент стартирате да се чудите каква е става. Ако сте задоволително търпеливи една вечер мъжът ви прави своето съкровенно самопризнание или го научавате от близки познати – той е непорочен.

Сигурно има представителки на нежния пол, които биха се трогнали от тази вест, други жени-самарянки самопожертвователно ще се опитат да оказват помощ на завалията, само че по-голямата част ще бягат накъдето им видят очите. Мъжката неумелост на 20 година в действителност е нещо обикновено и даже умилително, на 25 става леко притеснителна и на Христова възраст към този момент е сигнал за сериозен проблем. 30-годишният девственик най-вероятно има някакви неразчистени сметки с майка си от ранното детство или различен травматичен комплекс, който се е формирал по-късно. Каквато и да е повода обаче, забъркате ли се в тази история, вероятностите не са обнадеждаващи. Все отново вие сте просто жена, която си търси сътрудник, а не психотерапевт издирващ пациенти.

Но както се споделя, за всеки трен си има пасажери. 30-годишният девственик притегля като магнит дами с разнообразни прочувствени проблеми. Сантименталната напряко ще се придвижи в действителността на обичания си сериал, в случай че мъжът съобщи, че пази непорочността си за специфичната жена. Разбира се, надявайки се, че това е точно тя. Властната ще бъде привлечена от нерешителността му и опцията да поеме самодейността. Сексуално незадоволената се надява да бъде изпратена на седмото небе от насъбраната с десетилетия мъжка пристрастеност. Вероятно обаче я чака мъчителна нощ, изключително в случай че повода за дълго защитаваната непорочност е някакъва действителна или мислена физическа малоценност – от дребно мъжко достолепие до грозна бенка под лявата подмишница. Патологичната ревнивка ще намерения, че е разкрила същинско богатство, тъй като най-сетне е попаднала на мъж, който няма да я наранява с разказите си за остарели гаджета. Твърде евентуално е обаче да остане излъгана, тъй като след „ дефлорацията ” девственикът нормално радикално трансформира своето държание. Веднъж надмогнал най-големите си страхове, той потегля да навакса всичко пропуснато.

Така че, помислете добре преди да решите да облекчавате страданията на попрезрелия девственик, изключително в случай че не се числите към гореизброените категории. Повод за терзание е не толкоз неналичието му на опит, колкото психическите аргументи, които са довели до това. Те ще продължат да обременяват връзката ви доста след „ дефлорацията ”, а така и така интимните връзки сред хората са задоволително комплицирани.

Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР