Вероломни нападения срещу правителството без абсолютно никакъв повод. С тези

...
Вероломни нападения срещу правителството без абсолютно никакъв повод. С тези
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Изказването на Радев е вероломно нападение срещу правителството


Вероломни набези против държавното управление без безусловно никакъв мотив. С тези думи министър председателят Бойко Борисов отговори на президента Румен Радев на брифинг преди заминаването си за Мюнхен, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Не може през вчерашния ден, когато се разтресе страната, че желаят да върнат Народния съд, да не каже една дума по тематиката. Президентът е задължен да отбрани и едната и другата страна, сподели министър председателят Бойко Борисов на брифинг преди заминаването си за Мюнхен в отговор на казаното от президента Румен Радев.

[i]Скандалът сред „ Дондуков ” 1 и „ Дондуков ” 2 се развихри след изявление на Бойко Борисов пред бТВ в сряда, в което министър председателят направи съществени забележки за синхрона сред двете институции и уточни началника на президентския кабинет Иво Христов като главен провинен за напрежението сред тях. От своя страна президентът Радев отвърна, че възприема като груба операция споменаването в едно изречение на хора от неговата администрация с името на депутата Делян Пеевски. [/i]

Аз деликатно прегледах всичко, което съм приказваме и не съм обидил президента Радев или президентската институция и не съм му направил каквато и да е подготовка, съобщи Борисов.

Аз си разреших да направя коментар, тъй като на доста от огромните малките екрани не се знае притежателят, изясни Борисов думите си.

Доста обвинявания се посипаха и стартирам с Делян Пеевски – народен представител от опозицията. За тези, които са не запомнили и подаръка на Движение за права и свободи, всички гласове на Движение за права и свободи отидоха за Румен Радев на президентските избори, съобщи Бойко Борисов.

Ако президентът Радев има каквито и да е данни за мой бизнес, за нещо общо, което да съм направил с Делян Пеевски, да сезира незабавно прокуратурата, съобщи още Борисов.

Ние сме единствената партия, която в никакъв случай не е правила обединения и не е получавала поддръжката на Движение за права и свободи. Това са обстоятелства, а не клюка. Моля го, с тази информация, която има, с тези разработки, с които разполага, да сезира неотложно прокуратурата. Аз мога да задам контра въпроси в същия жанр и те няма да са нелогични – какъв брой коства акцията за президент?, продължи Борисов.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР