Веригата за сандвичи Subway проучва продажбата на своя бизнес, каза

...
Веригата за сандвичи Subway проучва продажбата на своя бизнес, каза
Коментари Харесай

Веригата за бързо хранене Subway се продава

Веригата за сандвичи Subway изследва продажбата на своя бизнес, сподели източник пред Reuters. Евентуалната договорка може да оцени компанията за бързо хранене на повече от 10 милиарда $, заяви Wall Street Journal преди този момент.

Процесът, който е на ранен стадий, се чака да притегли евентуални корпоративни купувачи и компании с частен капитал, се споделя в информацията, добавяйки, че е допустимо да няма продажба или друга договорка.

Като частна компания, ние не разясняваме структурата на собствеността и бизнес проектите “, сподели представител на компанията пред Reuters.

Subway, една от най-големите международни марки заведения за хранене за бързо хранене, има повече от 37 000 ресторанта в над 100 страни, в това число в България. Базираната в Милфорд, Кънектикът, компания, известна с дългите си сандвичи, е благосъстоятелност на две фамилии създатели повече от пет десетилетия.

През 2021 година в медиите оповестиха, че Subway се готви за продажба, само че веригата заведения за хранене тогава отхвърли информацията.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинПоследниНай-четениКомпании 40 Веригата за бързо хранене Subway се продава Транспорт 100 Депутатите открехнаха вратата за промени в тол системата Енергетика 4034 Все повече електрически автомобили зареждат домове с ток Накратко 1276 Вечерни вести: Повече злато от „ Челопеч “; Фотоволтаци без потребност от позволение Компании 70819 Без жалост: Apple дава отговор на рецесията с продажбите с парадоксални цени? Енергетика 17612 „ Елхим-Искра “ създаде индустриална батерия, подобаваща за ВЕИ Компании 12633 Новината за Джак Ма изстреля акциите на куп компа
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР