Венера влиза в знака на Телец от 28 май и

...
Венера влиза в знака на Телец от 28 май и
Коментари Харесай

Ето как да се насладите на транзита на Венера в Телец

Венера влиза в знака на Телец от 28 май и ще остане там до 22 юни. Телецът е земен знак, ръководен от Венера, знак на сетивата, в сходство със света на материята и физическото тяло.

Телецът е сетивен знак и когато Венера, нейният държател, минава през този знак, чувствеността се усилва, либидото придобива нови очертания. Когато силите на Телец и Венера се срещнат, връзките са благословени и са извънредно облагодетелствани. Това се отнася и за финансовата сфера, защото Венера ръководи както любовта, по този начин и комфорта, който материалният живот може да ни даде.

Тези, които ще се възползват най-вече в еротичната и финансовата сфера, ще бъдат земните знаци (Телец, Дева и Козирог) и в по-малка степен Риби и Раци.

Родените в знака Телец или тези, които имат асцендент в този знак, ще бъдат по-очарователни и съблазнителни поради Венера в техния знак. Възползвайте се от опцията да впечатлите някого, който харесвате. Междувременно Лъв, Водолей и Скорпион може да имат сантиментални срещи, само че в последна сметка няма да бъдат доста очаровани.

Любовта има наклонност да бъде постоянна, ценена, нежна, съответна и чувствена по време на преноса на Венера в Телец. Възможно е също по този начин връзките да станат по-стабилни, защото има мотивация за съгласие. Също по този начин е чудесна фаза да напреднете още една стъпка във връзката, в случай че това е желанието и на двамата, да извършите връзката посредством годеж публична.



Ако сте в сериозна връзка

Подарете на някой, който харесвате нещо доста мечтано или намерете съответен метод да покажете, че го обичате с приятна изненада.

Периодът на прекосяване на Венера в Телец ще бъде доста добър за обмисляне на по-дълги стратегии, като уикенд в планината, с добра храна, комфорт и дребни капризи.

Ако готвите добре, демонстрирайте уменията си или поканите обичания човек на вечеря в прелестен ресторант, като намекнете, че ще има още забавни неща по-късно.



Ако нямате към момента връзка

Транзитът на Венера в Телец е отлично време за вложение във вашата хубост и страст.

Преминаването на Венера в Телец е отлично време за тези, които търсят да намерят някого за връзка. Ако това е вашето желание, включете радара си и не пропускайте опциите.

Ако в действителност си падате по даден човек, заложете на по-демонстративни жестове, които в никакъв случай не излизат от мода, като да вземем за пример да подарите цветя (ако сте мъж) или да поканите на вечеря. Направете нещо извънредно и впечатляващо.

Венера се движи към Уран, също в Телец, когато ще се срещнат на 11 юни и можем да чакаме към това време позитивни обрати в любовта, като да вземем за пример неочаквана среща с някого, в необикновена среда или някой, който е малко по-различен от нас. Във всеки случай можем да се изненадаме какво може да ни даде животът.



Венера се изправя в площ против Сатурн на 18/19 юни, който е във Водолей, и в тези дни ще стартираме да усещаме прочут напън, мощна потребност да погледнем по-сериозно на нещата и да създадем измененията, които считаме за нужни в някои връзки. Могат да зародят нови обстановки, които да ни принуждават да се променим. Сатурн обаче ни пречи да създадем доста радикални промени, карайки ни да се замислим, преди да предприемем каквито и да е стъпки. Можем да изпитаме предпочитание да изхвърлим доста неща от живота си, само че по никакъв метод не би трябвало да бързаме.
Живейте за мига и се наслаждавайте на живота!
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР