Венелин Венков и Невена Цонева с нови разкрития за напускането

...
Венелин Венков и Невена Цонева с нови разкрития за напускането
Коментари Харесай

Разделят се кротко ли?! Венко и Невена с разкрития за Слави, работата с него била като в затвор

Венелин Венков и Невена Цонева с нови разкрития за напускането си от „ Ку-ку бенд “ и екипа на Слави Трифонов. Този път са много крайни в изявленията си и се схваща, че обстановката не е по никакъв начин приятна и по време на работата си с Дългия са били като в затвор.
Думите им сигурно ще окажат огромно въздействие върху целия екип на Трифонов, защото загатват за същинско изтезание.
„ Тези, които са гледали „ Изкуплението „ Шоушенк “ – там най-после пандизчиите ги пускат след 30-40 години и не знаят какво да вършат със свободата си. Повечето се бесеха там, където си правеха чертичка и си пишеха имената. При мен не е чак такова ситуацията, само че и аз съм бил 30 години в една организация “, споделят Невена и Венко в ефира на bTV във връзка на раздялата си с Ку-Ку бенд и Слави Трифонов.
„ Бях на график от понеделник до петък всяка седмица “, призна той и добави, че в този момент му е мъчно да свикне, че разполага с доста повече време.
Невена Цонева добави, че дълго време са обмисляли това решение. „ Аз единствено 7 години съм била в Ку-Ку бенд. Не е елементарно или леко взето решение. В края на краищата беше изрично “, посочи тя.
Венелин Венков призна, че не желае да изпада в детайлности по какъв начин са стигнали до решението, само че показа – „ Не се усещам добре през последните години, всичко е напълно друго към този момент там “.
„ Това, което е там вътре сега в Ку-Ку бенд не е това, което беше преди. Най-вече Слави го няма в групата. Тя е негова, в никакъв случай не е оставил никого под никаква форма, само че към този момент не е част от групата. В момента си вършим професионално нещата “, сподели Венков.
„ Това към този момент не е моето. Моето бе да вършим песни с тая група, както сме правили доста дълги години. Ние към този момент не вършим песни и албуми. Много ме мъчи това и желаех да приключа “, сподели той, представен от Шоу Блиц.
Венков бе помолен да разяснява политическото отклоняване на Слави от шоубизнеса в последните години: „ Крайно аполитичен съм, не ме интересуват тези неща. Всеки си взима решения самичък за себе си “, съобщи той.
„ В един миг взехме решение, че е по-важно за нас да си гледаме детето и да му обърнем внимание, в сравнение с да се занимаваме с това, с което в този момент “, сподели той.
Цонева добави, че събитията са доста – персонални, професионални: „ Преместихме се да живеем по-далеч да вземем за пример, това в допълнение затрудняваше към този момент професионалните ни задължения “, сподели тя.
Венелин призна, че щерка му мисли да става майка и с обичания й вършат опити. Имено това е следващ мотив те с Невена да решат да имат повече свободно време.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР