Венелин Кондаков, известен у нас като коафьора на звездите, изглежда

...
Венелин Кондаков, известен у нас като коафьора на звездите, изглежда
Коментари Харесай

Коафьорът на звездите показа жената до себе си

Венелин Кондаков, прочут у нас като " коафьора на звездите ", наподобява е влюбен до уши. Той публично показа дамата на живота си онлайн и най-накрая разкри пред почитателите коя е дамата, завладяла сърцето му. В обществените мрежи надареният коафьор разгласява невероятни фотоси от планинската си отмора, на която е дружно в компанията на половинката си, а по-късно показа и кадър, на който двамата си раздават буйни целувки. Интересното е, че двамата са дружно от съвсем година, само че чак в този момент вземат решение да разгласят връзката си в медийното пространство, написа trafficnews.bg.

Публикация, споделена от (@venelin_k) на Ное 2, 2020 в 3:03 PST

Екзотичната брюнетка се споделя Христина и по народност е гъркиня, само че приказва съвършено български. Пред изданието Венелин Кондаков споделя, че за първи път я е видял във фитнес залата, което е необичайно за него, защото не обича да се взира в хората, само че нея я забелязал от 20 метра разстояние. Той бил уверен, че непознатата хубавица е българка, а първото нещо, в което се влюбил били... веждите ѝ!

Публикация, споделена от (@hristinaaag) на Ное 2, 2020 в 1:11 PST

Публикация, споделена от (@venelin_k) на Сеп 11, 2020 в 6:08 PDT

Много от околните му другари постоянно му споделяли, че считат, че дамата до него няма да е българка, а той вярвайки на думите им се надявал най-малко да приказва съвършено нашия език. Така и станало!

Пред медията родният фризьор, който е много непосредствен с дизайнера Филип Плейн, споделя още, че са му коствали много старания, до момента в който излезе на вечеря с нея и я опознае от близко.

" Може би няколко месеца единствено излизахме на вечеря и за малко да изгубя всички шансове с нея, откакто я поканих у дома. Понеже при множеството дами е противоположното и навикът е огромно нещо... Колкото повече я опознавам толкоз повече се влюбвам! Възпитана е ужасно! Изградила си е ценностна система с цели в живота... ясна цел и доста порядъчна. Въпреки че не е от хората, които си демонстрират елементарно възприятията и желанията, тя сътвори в мен спокойствието да и вярвам. Запознах се със фамилията и, които са страхотни хора и това за следващ път потвърждава какъв брой е значимо възпитанието у дома. За това какъв човек е мога да приказвам без да спирам, само че дано бъде по-напред във времето. А коя е тя в действителност... мисля, че доста скоро ще схванат всички. Не желая да скапвам изненадата! ", споделя искрено Венелин Кондаков.

Няколко дни двойката се отдаде на цялостен релакс в първокласен шалет край Баня, където си прекараха повече от незабравимо. Сред удоволствията, които предлага комплексът в алпийски жанр са лични къщички с басейн и градината, както и открит басейн, вана с гореща минерална вода и сауна.

Публикация, споделена от (@hristinaaag) на Ное 1, 2020 в 1:11 PST
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР