Великолепната българска актриса Мария Бакалова, която изигра дъщерята на Борат,

...
Великолепната българска актриса Мария Бакалова, която изигра дъщерята на Борат,
Коментари Харесай

Дъщерята на Борат надмина Скарлет Йохансон

Великолепната българска актриса Мария Бакалова, която изигра дъщерята на Борат, оглави класацията на профилираната платформа за кино и тв продукции IMDВ. Бакалова е преди всичко в класацията на уеб страницата с най-популярни артисти (мъже и жени) сега. Само за тази седмица българката се изкачи с 8697 позиции, като надмина даже Скарлет Йохансон, писа " България Днес ".

Интересът към Бакалова се дължи на положителните мнения на рецензията за присъединяване й в " Борат 2 ", където си партнира със Саша Барън Коен. " Много се веселя, че впечатлявам хората, уповавам се скоро да се забележим и в България, в случай че коронавирусът разреши, несъмнено ", сбита бе красивата госпожица. Преди два месеца Бакалова завърши с лентата " Като за последно ", където повече от 50 дни всеки ден бе в прегръдките на сътрудника си Васил Банов, татко на министъра на културата Боил Банов.

" Нищо че съм толкоз млада, аз се изучавам от всички на площадката. Обичам Малин Кръстев, Стефан Денолюбов, Антон Радичев, Геро, Анастасия Ингилизова и другите ", показа тогава Мария. Именно поради този филм тя ще пристигна у нас за Коледа за неговата премиера. Хубавата бургазлийка е получила и нова покана отново от български продуценти, на които също не е споделила " не ". Красавицата е позната на киноманите и от филмите " XII А " и " Бащата ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР